تبدیل ایده کسب و کار به واقعیت

چگونه یک ایده کسب و کار خانگی را به واقعیت تبدیل کنیم؟

فهرست مطالب

چگونه یک ایده کسب و کار خانگی را به واقعیت تبدیل کنیم؟

بیش از 40% کسب و کارها در همان سال اول یا رها می شوند و یا اینکه شکست می خورند.

اجازه دهید در مورد معنی شروع کسب و کار شخصی خود صحبت کنیم!

در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد رییس خودتان باشید!

آیا می خواهید کسب و کاری، ترجیحا کسب و کار خانگی، برای خود راه اندازی کنید؟

اگر همیشه در آرزوی راه اندازی یک کسب و کار برای خود بوده اید اما نمی دانستید از کجا شروع کنید این مقاله مخصوص شماست!

اگر همیشه آرزو داشتید رییس خودتان باشید، پس اولین گام را برداشته اید. انگیزه بالای شما در راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان و کنترل سرنوشت خود نیروی محرکه قوی برای حرکت رو به جلو است.

پرسش ها زیر را بخوانید و صادقانه پاسخ دهید!

آینده  کسب و کار شما بستگی به نوع پاسخ هایتان به پرسش های زیر دارد.

حالا از خودتان بپرسید:

آیا فکر می کنید برای شروع یک کسب و کار آماده هستید؟

برای شروع یک کسب و کار آماده هستید؟
برای شروع یک کسب و کار آماده هستید؟

ایده کسب و کار جدیدتان از کجا نشات گرفته؟ به کسب و کارهای موفق اطرافتان به دقت نگاه کنید و فکر کنید آیا من هم می توانم آن را انجام دهم یا همواره ایده ی خفته ای در ذهن دارم که هیچگاه آن را عملی نساخته ام؟

زمان آن رسیده است واقع بین باشید و به روی زمین بیایید! اکثر کسب و کارها با یک فکر یا یک ایده شروع می شوند.

این فکر یا ایده مانند یک بیماری  تمام وجودتان را در بر می گیرد و رشد می کند و رشد می کند تا زمانی که یا هیجان زده شوید یا دچار وحشت و بیم و هراس شوید.

هر چه بیشتر در باره ایده کسب و کار جدید خود فکر می کنید بیشتر هیجان زده می شوید تا جایی که دست به عمل می زنید!

درست مانند پاشیدن بذر بر روی ذهنتان است! شک و تردید (Doubt) را نباید به خود راه دهید چون اهدافتان را ضایع می کند.

نظم و انظباط شخصی (Self-discipline) خیلی مهم است. راه اندازی یک کسب و کار برای خودتان بدین معنی است که تمامی بار و مسولیت بر عهده شماست!

آیا در کسب و کاری که قصد راه اندازی دارید تجربه ای دارید؟

بعضی اوقات داشتن تجربه ی قبلی در یک کسب و کار چیز خوبی نیست! چون عادات بد شما از کسب و کار قبلیتان به کسب و کار جدیدتان انتقال می یابد.

بهتر است عادات بد خود را شناسایی و قبل از شروع کسب و کار جدیدتان از شر آن ها راحت شوید.

تجربیات قبلیتان، چه خوب و چه بد، اگر به طور معقول استفاده شوند می توانند به موفقیت شما در کسب و کارتان کمک کنند.

داشتن دانش در کسب و کار جدیدتان به شما کمک می کند اشتباهات خود در کسب و کار قبلیتان را تکرار نکنید.

دانش بدست آمده از تجربیات شما در کسب و کار قبیتان (چه خوب و چه بد) در راه اندازی کسب و کار جدیدتان کمک کننده خواهد بود.

اما بیاد داشته باشید که کسب و کاری که طراحی کرده اید همان قبلی نیست و در نوع خود کاملا منحصر به فرد است.

اگر تجربه ی قبلی در کسب و کارتان ندارید مهم نیست. موفقیت شما بستگی به آن ندارد. موفقیت بستگی به خیلی چیزها دارد اما مهمترین آن ها نگرش شماست که تعیین کننده موفقیت شماست.

آیا خانواده و دوستانتان حمایتی در کسب و کار جدیدتان خواهند کرد؟

حمایت خوانواده برای راه اندازی کسب و کار خانگی

اگر ازدواج کرده اید یا یک شریک دارید آیا موافق با راه اندازی این کسب و کار است؟ اعضای خانواده تان چه نظری در مورد خود اشتغالی شما دارند؟ آیا خود و خانواده تا می فهمید تا چه اندازه صرف زمان بر روی کسب و کارتان زندگیتان را تغییر خواهد داد؟

آیا خانواده شما از شروع کسب و کارتان حمایت می کنند؟ کسب و کاری که ممکن است امنیت مالی آن ها را هم به خطر بیندازد!

آیا آن ها آمادگی دارند تا زمان کمتری را با شما صرف کنند و قید پول اضافی که همیشه به آن دسترسی داشتند و برای خرید اجناس لاکچری از ان استفاده می کردند را بزنند؟

از خودتان سوال کنید آیا می توانم کسب و کار خودم را در خانه راه اندازی کنم؟

چه میزان فضا برای کسب و کار خود نیاز دارم؟ این حقیقت اثبات شده ای است که کمبود فضا می تواند بین اعضای خانواده اصطکاک ایجاد کند.

چگونه کسب و کار من در خانه بقیه اعضای خانواده را از فضا محرم می کند؟ تجاوز به محدوده شخصی افراد موجب نارضایتی آن ها می شود.

آیا می توانم کسب و کار خود را در خانه به گونه ای مدیریت کنم که نارضایتی بقیه اعضا را در بر نداشته باشد؟ طرح خوب چیزی است که یک کسب و کار موفق به آن نیاز دارد.

کارایی طرح کسب و کار شما در استفاده صحیح از فضای خانه می تواند در سازماندهی و موفقیت کسب و کارتان تاثیر بسزایی داشته باشد.

آیا درباره مدیریت یک کسب و کار کوچک تجریه دارید یا دوره ی آموزشی را گذرانده اید؟ تمام تجریه کسب و کار همیشه در پیش بینی و دیدن مسایلی که در کسب و کار جدیدتان با آن روبرو می شوید کمک کننده هستند.

آیا در مورد ایده کسب و کار، بیزینس پلن یا کسب و کار پیشنهاد شده با مشاور صحبت کرده اید؟ یا هیچ مشاوره ای در این زمینه با افراد ذیصلاح داشته اید؟ مشاوره حرفه ای خوب در راه اندازی کسب و کار بسیار کمک کننده است.

آیا فامیل یا آشنایی دارید که در کسب و کار خود موفق باشد و بتوانید از مشاوره او بهره ببرید؟

پرسش هایی درباره مناسب بودن کسب و کار با شخصیت شما:

1- آیا برای یک رهبر یا خود اشتغال بودن اعتماد به نفس داریم؟ آیا می دانید تصمیماتی که اخد خواهید کرد تا چه میزان بر موفیت آینده شما تاثیر گذار است؟

2- آیا دیگران شما را به عنوان رهبر خواهند پذیرفت؟ اگر دیگران را استخدام کنید آن ها از شما دستور خواهند گرفت و شما را به عنوان رییس خواهند پذیرفت. کسب احترام به عنوان رییس سخت است اما در کسب و کار بسیار مهم است.

3- آیا مقدار قابل توجهی از پس اندازتان را در آغاز بر روی کسب و کارتان سرمایه گذاری کرده اید؟

4- آیا اعتماد به نفس کافی و توانایی مدیریت  شرایط سخت پیش رو را در خودتان می بینید؟ راه اندازی یک کسب و کار با تصمیمات روزمره ای که می گیرید کاملا متفاوت است و صاحبان کسب و کارهای کوچک باید این را درک کنند!

5- آیا آرامش قلبی برای تصمیم گیری های شخصیتان دارید؟ آیا تا به حال در شغلی خاص یا در یک پروزه تصمیمات شخصی گرفته اید که سبب شکست شده یا انتخاب اشتباهی بوده است؟

6- آیا آمادگی دارید تا به طور موقت پایین تر از استانداردهایی که تاکنون زندگی کرده اید زندگی کنید؟ اکثر صاحبان کسب و کار در همان ابتدای کار ممکن است در شرایط سخت مالی قرار بگیرند و باید آمادگی روبرو شدن با چنین شرایطی را داشته باشید.

7-آیا اطرافیانتان در هنگام تصمیم گیری از شما کمک می گیرند؟ اگر چنین است پتانسیل این را دارید که رییس خودتان باشید.

8- آیا توان این را دارید زمان زیادی را صرف کسب و کار خود کنید؟

9- آیا دیگران شما را به عنوان یک بازیکن در تیم قبول دارند؟ می دانیم که هر تیم یک رهبر دارد اما هر یک از اعضای تیم مسئولیت های متفاوتی نسبت به کاپیتان دارد. اگر شما دیگران را استخدام کنید باید مسوولیت هایی را به دیگر اشخاص محول کنید و انتظار داشته باشید به خوبی از عهده مسوولیت محول شده برایند.

اکنون اجازه دهید درباره مهمترین پرسش های طرح کسب و کار بحث کنیم.

آیا در مورد کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید بیزینس پلنی دارید؟ یک بیزینس پلن تنها فکری نیست در که در ذهن دارید یا چند خطی که بر روی کاغذ یادداشت می کنید.  بیزینس پلن طرحی است که فعالیت های شما را به شیوه ای منطقی توضیح می دهد و شما را مرحله به مرحله و گام به گام در هنگام راه اندازی کسب و کارتان کمک خواهد کرد.

آیا اجزای سازنده یک بیزینس پلن را می شناسید؟

آیا اجزای سازنده یک بیزینس پلن را می شناسید؟
آیا اجزای سازنده یک بیزینس پلن را می شناسید؟

اگر در مورد بیزینس پلن اطلاعاتی ندارید باید قدری تحقیق کنید و در این مورد اطلاعاتی کسب کنید. از آژانس های کسب و کار محلی در شهر خود مشاوره بگیرید، از بانک پرس و جو کنید، از اینترنت استفاده کنید و از دوستانی که قبلا کسب و کاری راه اندازی کرده اند و تا حدی در کسب و کار خود موفق بوده اند کمک بگیرید.

به یاد داشته باشید بیزینس پلن شما با بیزینس پلنی که دیگران استفاده کرده اند متفاوت خواهد بود. بنابراین کلمه به کلمه بیزینس پلن  را از دیگران کپی نکنید.

این مقاله در مورد نحوه نوشتن بیزینس پلن نیست، تنها چیزی که باید بدانید این است که باید خود بیزینس پلن کسب و کار خود را بنویسید و بتوانید تک تک اجزای طرح خود را به خوبی توضیح دهید.

منبع:

A Brief Guide to Starting a Home Based Business by Ian Nicholson

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − شش =