حشره خوراکی
اگر چه حشرات، اغلب، در منوی بسیاری از ما نیستند اما مردم جهان به طور روتین از حشرات تغذیه می کنند. در حقیقت، تخمین زده می شود حدود 2 میلیارد نفر در سراسرجهان به طور سنتی از حشرات به عنوان غذا استفاده می کنند. بیش از 1900 گونه مختلف از حشرات برای غذا استفاده شده اند.
خوردن حشرات که به عنوان حشره خواری (entomophagy) شناخته می شود چیز جدیدی نیست.
در مقایسه با پرورش حیوانات، حشرات پروتیین با کیفیت تری را از پس ماندهای کشاورزی تولید می کنند. اما این بدان معنی نیست که به صورت تصادفی حشره ای را از حیات خانه خود بگیرید و به صورت خام بخورید!
اکثر حشرات خوراکی بسیار خوشمزه هستند. در ادامه بهترین حشرات خوراکی را معرفی می کنیم.
پرورش و تکثیر این حشرات خوراکی، کسب و کار بسیار جدیدی در ایران هستند.
جیرجیرک ها

جیرجیرک ها اغلب برای تازه کارها یک حشره خوراکی خوب محسوب می شود زیرا به آسانی قابل گرفتن هستند و غنی از پروتیین هستند. به هر حال، آن ها می توانند انگل ها را حمل کنند، بنابراین قبل از خوردن آن ها باید پخته شوند.
آشپزی با جیرجیرک ها بی نهایت روش و دستور پخت دارد. بسیاری از سرآشپزهای جیرجیرک کار بر روی حشرات منجمد را پیشنهاد می کنند که آسان تر است. اگر ایده خورد کل حشره خیلی برایتان سنگین است، استفاده از آرد جیرجیرک که به عنوان پودر جیرجیرک نیز شناخته می ود گزینه بعدی است. آرد جیرجیرک منبع غنی از پروتیین است و می تواند با دیگر چیزها پخته شود یا حتی در سالاد استفاده شود.
[irp posts=”9087″ name=”چطور با پرورش جیرجیرک کسب درآمد کنیم؟ راهنمای راه اندازی مزرعه جیرجیرک”]
ملخ ها

ملخ ها به طور کلی قابل خوردن هستند. در بسیاری از کشورها مانند مکزیک مشتریان زیادی برای ملخ ها وجود دارد. ملخ ها کاملا مزه دار هستند. ملخ های توست شده با روکشی از نمک لیمو ترش-فلفلی غذای اختصاصی توپ طلا (ballpark concession food) در بازی های سیاتل مارینجرز (Seattle Mariners games) بود.
عقرب ها

وقتی که پخته شوند، مزه عقرب ها قابل مقایسه با پاپ کورن (popcorn)، میگو (shrimp) یا خرچنگ ( crab) است.
زمانی که از عقرب در آشپزی استفاده می شود حتما غذه زهری و نیش عقرب را خارج کنید.
[irp posts=”88″ name=”پرورش عقرب ایده کسب و کار جدید”]
موریانه ها

حشراتی را که سعی می کنند خانه تان را بخورند، بخورید! می توان آن ها را جمع آوری کرد و در ماهیتابه تفت داد. آن ها محتوی روغن بالایی نسبت به جثه خود دارند و کاملا مزه دار هستند.
مورچه ها

بسته به گونه ها و تکنیک آشپزی، مورچه ها می تواند مزه ای اسید و پیچیده داشته باشند. شما حتی می توانید یک بسته مورچه از آمازون، بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان، خریداری کنید.
حتی تخم مورچه ها خوراکی هستند. تخم مورچه ها مزه خامه ای دارند و بافت نرم شگفت انگیزی دارند.
ملخ بیابانی

دارای محتوی بالای گروتیین، روی و آهن است. ملخ های بیابانی می توانند سرخ شوند و حتی با شکلات پوشیده شوند.
سوسک ها

لارو سوسک ها کاملا شبیه به اسنک معمولی هستند. کرم پالم یا لاروهای میلورم معمولی ترین گونه هایی هستند که خورده می شوند.
[irp posts=”10351″ name=”چگونه میلورم پرورش دهیم”]

کرم پیله ساز

در کشورهایی مانند زامبیا، کرم های پیله ساز خشک شده جزو منوی غذایی رستوران هاست. این کرم ها می توانند جوشانده شوند، خشک شوند یا حتی برای مزه اضافی دودی شوند. بعضی اوقات بر روی بستری از اسفناج، دیگر سبزی ها یا فلفل داغ سرو می شوند.
[irp posts=”1039″ name=”پرورش کرم ابریشم در خانه”]
زنبورها

این دیگر حشره ای است که در مرحله لاروی ظاهرا خوشمزه است. هرکجا تمشک بگیرید، زنبورهای بالغ تمشک ها را برای لاروهای خود خواهند برد. لاروهای این زنبورها در صورتی که تمشک ها را بخورند به رنگ ارغوانی تغییر رنگ می دهند.
سنجاقک ها

سنجاقک های سرخ شده واقعا خوشمزه هستند. آن ها خوشمزه و همانند مزه لایه نرم خرچنگ ها هستند.
زنجره ها

اغلب در سیر و نمک پخته می شوند و مانند غذای دریایی، پاپ کورن یا بیکن هستند.
منبع:
وقتی میگه مورچه مزه خامه ای داره میخوام بالا بیارم خخخ
باسلام چطور میشه آموزش دید و وارد این حرف شد
درود بر شما
صنعت حشرات خوراکی در ایران بسیار نوپا هستش و در سه چهار سال اخیر تمرکز زیادی روی پرورش میلورم بوده و تجربیات عملی خوبی توسط ما و بقیه همکاران در ایران بدست آمده است. کتاب آموزش جامع پرورش و تکثیر میلورم تک ایده و آموزش حضوری در این صنعت ارایه می دهیم. در مورد بقیه حشرات خوراکی نظیر مگس سرباز سیاه، جیرجیرک، ملخ و … نیز در ایران به صورت محدود انجام میشه و افرادی هستن که با سرچ ساده در گوگل میتونید اون ها را پیدا کنید و از تجربیاتشون استفاده کنید.
کاش بشه با تولید انبوه این حشرات کمبود غذای طیور را جبران کرد