مراقبت پوست

در این بخش مقالات مربوط به مراقبت پوست را ملاحظه می فرمایید.

سوربیتول (sorbitol)

سوربیتول: خواص، کاربردها و منابع طبیعی

سوربیتول (Sorbitol) چیست؟ یک قند الکلی است که به طور طبیعی در برخی از میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود. این ماده به دلیل خاصیت جذب رطوبت و صاف‌کنندگی، در صنایع آرایشی و بهداشتی و صابون کاربرد دارد. در ادامه، خصوصیات، کاربردها و منابع طبیعی سوربیتول را بررسی خواهیم کرد. 1. خواص سوربیتول جذب رطوبت: این […]

سوربیتول: خواص، کاربردها و منابع طبیعی بیشتر بخوانید »

کومدوژنیک (Comedogenic)

کومدوژنیک (Comedogenic) چیست؟

کومدوژنیک (Comedogenic) در محصولات زیبایی و مراقبت از پوست، به موادی گفته می‌شود که ممکن است منافذ پوست را مسدود کنند و باعث ایجاد لکه‌ها، جوش‌های سرسیاه یا آکنه شوند. این ترکیبات معمولاً فولیکول‌های مو و غدد چربی را در پوست مسدود کرده و کومدون‌ها یا ضایعات آکنه غیر التهابی را ایجاد می‌کنند. مقیاس کومدون

کومدوژنیک (Comedogenic) چیست؟ بیشتر بخوانید »

لانولین (lanolin)

مزایا و چالش های لانولین در صابون سازی

لانولین چیست؟ لانولین (Lanolin)، که اغلب به عنوان “موم پشم”  (wool wax) یا “گریس پشم” (wool grease) شناخته می شود، یک عنصر همه کاره در صابون سازی است که به دلیل خواص نرم کنندگی و امولسیون کنندگی آن شناخته شده است. لانولین که از غدد چربی گوسفند به دست می‌آید، یک شبکه محافظ روی سطح

مزایا و چالش های لانولین در صابون سازی بیشتر بخوانید »

بتائین (Betaine)

فواید بتائین در صابون سازی و فرمولاسیون مواد آرایشی

بتائین (Betaine)، یک ماده همه کاره با فواید متعدد، در بین صابون ساز ها و سازندگان محصولات آرایشی و بهداشتی محبوبیت پیدا کرده است. این ماده که از چغندر قند یا سایر منابع گیاهی مشتق شده است، طیف گسترده ای از مزایای را در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مو ارائه می دهد. دلایل

فواید بتائین در صابون سازی و فرمولاسیون مواد آرایشی بیشتر بخوانید »

تالک (Talc)

تالک : ماده شگفت انگیز در لوازم آرایشی و صابون سازی

تالک (Talc)، یک ماده معدنی طبیعی متشکل از منیزیم، سیلیکون و اکسیژن است که نقش مهمی در صنایع آرایشی و بهداشتی و صابون سازی دارد. آنچه که صابون سازان و سازندگان محصولات آرایشی و بهداشتی باید درباره تالک بدانند: تعریف و ویژگی ها: تالک به دلیل نرمی، لطافت و توانایی جذب رطوبت، شناخته شده است

تالک : ماده شگفت انگیز در لوازم آرایشی و صابون سازی بیشتر بخوانید »

گل راعی (hypericum-perforatum l)

روغن گل راعی و فواید آن برای پوست

این گیاه در سرتاسر دنیا بخاطر خواص دارویی، برای روغن آن و همچنین برای گل های آن کشت می شود. به طور موضعی، این عصاره بخاطر خواص آنتی باکتریال، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی اش استفاده می شود. به سبب خواص بهبود خلق و خو به انواع غوطه وری های حمام با هدف آرامش بخشی

روغن گل راعی و فواید آن برای پوست بیشتر بخوانید »

بوراکس

بوراکس (Borax) چیست؟

بوراکس (Borax) که تترابورات سدیم نیز نامیده می شود، یک ماده معدنی سفید پودری است که برای چندین دهه به عنوان یک محصول پاک کننده استفاده می شود. کاربردهای زیادی دارد: (1) به خلاص شدن از شر لکه ها، کپک ها و کپک های اطراف خانه کمک می کند. (2) می تواند حشراتی مانند مورچه

بوراکس (Borax) چیست؟ بیشتر بخوانید »

روغن های اسانسی برای رایحه درمانی (Aromatherapy)

روغن های اسانسی مورد استفاده در رایحه درمانی : بررسی سیستمیک

رایحه درمانی ( آروماتراپی ) یکی از درمان های مکمل (complementary therapies) است که در آن از روغن های اسانسی به عنوان عوامل اصلی درمانی برای درمان چندین بیماری استفاده می شود. اسانس یا روغن فرار (volatile oils) از گل، پوست، ساقه، برگ، ریشه، میوه و سایر قسمت های گیاه به روش های مختلف استخراج

روغن های اسانسی مورد استفاده در رایحه درمانی : بررسی سیستمیک بیشتر بخوانید »

راه های خانگی مراقبت از پوست

مراقبت از پوست با روش های خانگی

مراقبت از پوست با روش های خانگی با کمترین هزینه و بدون نیاز به صرف وقت زیاد، پوست را شاداب و سالم می کند. فرقی نمی کند آقا باشید یا خانم! به هر حال برای اینکه پوستی شاداب و زیبا داشته باشید، نیاز دارید که روش های مراقبت از پوست را به صورت روتین روزانه

مراقبت از پوست با روش های خانگی بیشتر بخوانید »

همه چیر درباره سولاریوم

سولاریوم چیست؟ + کاربرد، فواید و معایب

سولاریوم از جمله روش های برنزه کردن می باشد. این روش دارای مزایا و معایبی است و ما در این مقاله به این موارد خواهیم پرداخت. راهی به سوی برنزه شدن میل به زیبایی و ظاهر مطلوب از مهم ترین خواسته هایی است که در نهاد آدمی وجود دارد. روش های متعددی برای رسیدن به

سولاریوم چیست؟ + کاربرد، فواید و معایب بیشتر بخوانید »