تری گلیسیرید چیست؟

تری گلیسیرید ها (Triglycerides) اجزای اصلی چربی بدن هستند و نقش مهمی در ذخیره و انتقال اسیدهای چرب دارند. آنها از گلیسرول و سه اسید چرب تشکیل شده اند که یک استر  (ester) را تشکیل می دهند. تری گلیسیرید ها به عنوان یک شکل ذخیره طولانی مدت انرژی در بدن انسان عمل می کنند و به دلیل نسبت جرم به انرژی کم، بازده انرژی بالایی را ارائه می دهند. علاوه بر این، آنها به عنوان منبع انرژی در طول دوره های روزه داری یا بین وعده های غذایی عمل می کنند.

تری گلیسیرید ها هم در محصولات گیاهی و هم در محصولات حیوانی یافت می شوند و جزء اساسی لیپیدها هستند. ساختار آنها که از یک اسکلت گلیسرول (glycerol backbone) و سه زنجیره اسید چرب (fatty acid chains) تشکیل شده است، امکان ذخیره سازی انرژی کارآمد را فراهم می کند.

دیدگاهتان را بنویسید