روغن پشن فروت

روغن پشن فروت ، روغن آبرسان پوست چرب پشن فروت ، فواید روغن دانه پشن فروت چیست؟، خواص پشن فروت و دانه هایش برای پوست

پشن فروت (Passiflora incarnata L.) گیاهی بومی جنوب شرقی آمریکای شمالی است و همچنین در جزایر برمودا، آنتیل، آمریکای مرکزی - به ویژه در مکزیک - و در برزیل، آرژانتین و هند یافت می شود. گل های باشکوه این گیاه (passion flower) در قرن شانزدهم، کاوشگران اسپانیایی را که در پرو با این گیاه رونده (climbing plant) برخورد کردند، مجذوب خود کرد. در سال 1609 به اروپا وارد شد. در اروپای مرکزی، تنها در مناطق گرمتر می توان آن را در فضای باز کشت کرد. مناطق اصلی کشت این گیاه در هند و آمریکای شمالی قرار دارد و مناطق کم اهمیت تر آن در اسپانیا و ایتالیا است. نام پشن فروت (passion flower) در قرن هفدهم زمانی که راهبان اجزای مختلف گل را به عنوان نمادهای مسیر رنج مسیح تفسیر کردند، به آن داده شد. پشن فروت (flesh-coloured passion flower) درختچه ای رونده است که می تواند تا ارتفاع 10 متر رشد کند.

کاشت و پرورش پشن فروت

گل ساعت (Passiflora) مکان‌های آفتابی و خاک خشک و نه چندان حاصلخیز را ترجیح می‌دهد. این گیاه به عنوان یک گیاه رونده، در حصارهای خشک و تپه‌های کنار جاده رشد می‌کند. این گیاه می‌تواند در مکان‌های معتدل و محافظت‌شده در برابر یخبندان در فضای باز زمستان‌گذرانی کند. گلدهی آن از خرداد تا تیر ماه است و میوه آن بین شهریور و آبان ماه می‌رسد.

استخراج روغن پشن فروت

روغن دانه پشن فروت (Passion fruit seed oil) از دانه های آسیاب شده گیاه پاسیفلورا اینکارناتا (Passiflora incarnata L.) با استفاده از حلال هگزان (n-hexane) استخراج و سپس تصفیه می شود.

همچنین می توان دانه ها را به صورت سرد با استفاده از پرس های مکانیکی تحت فشار قرار داد و روغن را استخراج کرد.

در یک مطالعه، روش استخراج روغن با استفاده از مایکروویو بررسی شد. در این روش از یک فر مایکروویو با تغییرات جزئی استفاده شد و دانه ها 24 ساعت قبل از استخراج در آب خیس شدند. این روش بسیار سریع است و تنها 120 ثانیه طول می کشد تا روغن استخراج شود.

علاوه بر این، این روش راندمان بالاتری دارد و روغن حاصل از آن بوی مطبوع تر و طعم بهتری دارد.

رنگ: زرد روشن (Light yellow)

بو: بوی دلپذیر (Pleasant smell)

ترکیبات فرار روغن پشن فروت:

آنالیز با استفاده از GC-MS:

فارسی (انگلیسی) فارسی (انگلیسی) فارسی (انگلیسی)
لینالول (Linalool) لیمونن (Limonene) ام-سیمن (m-Cymene)
بتا-لونون (B-lonon) نرولیدول (Nerolidol) 2-هگزنال (2-Hexenal)
آلفا-ترپینئول (a-Terpineol) بتا-اوسیمن (B-Ocimene) 2-پروپیل فوران (2-Propylfurane)
گاما-ترپینن (y-Terpinene) 2-کارن (2-Carene) هگزانول (Hexanol)
بنزالدهید (Benzaldehyde) آلفا-اوسیمن (a-Ocimene) اکتانول (Octanol)
2-فوران کربوکسی آلدهید (2-Furancarboxaldehyde) متیل بنزن (Methylbenzene) اتیل بوتیرات (Ethyl butyrate)
سیترونلول (Citronellol) بنزن استالدهید (Benzenacetaldehyde) اتیل هگزانوات (Ethyl hexanoate)
ژرانیول (Geraniol) سیترونلیل بوتانوات (Citronellyl butanoate) 2-متیل پروپیل بوتانوات (2-Methylpropyl butanoate)
بتا-میرسن (B-Myrcene) هگزیل استات (Hexylacetate) پنتیل هگزانوات (Pentyl hexanoate)

طعم روغن پشن فروت

طعم مطبوع

ترکیب شیمیایی اسیدهای چرب

مشخصات فیزیکی روغن پشن فروت

ماندگاری روغن پشن فروت

کاربردهای روغن پشن فروت

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

دیدگاهتان را بنویسید