تعیین عدد یدی روغن های خوراکی به روش Hubl

این آزمایش اخیراً در برنامه درسی ترم اول دانشجویان پزشکی در مقطع کارشناسی دانشکده پزشکی تازه تأسیس ما معرفی شده است. سخنرانی‌های نظری در مورد لیپیدها شامل مطالعه اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع، اهمیت اسیدهای چرب چند غیراشباع (polyunsaturated fatty acids) (PUFA) در تغذیه انسان و مفهوم عدد یدی (iodine number) برای نشان دادن محتوای PUFA روغن‌ها و چربی‌های خوراکی رایج است. آزمایش‌های آزمایشگاهی روی لیپیدها قبلاً شامل آزمایش جذب ید برای مقایسه نیمه کمی درجه غیراشباع بودن اسیدهای چرب موجود در روغن‌های خوراکی رایج بود. ما این آزمایش را برای تعیین کمی عدد یدی روغن ها اصلاح کرده ایم. ما سالانه 50 دانش آموز داریم که برای تمرینات عملی به دو دسته 25 دانش آموز تقسیم می شوند. این آزمایش توسط هر دانش آموز به صورت جداگانه انجام می شود.

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

دیدگاهتان را بنویسید