تقلب (Adulteration) به این اطلاق می شود که کیفیت اسانس ها در اثر تقلب تغییر می کند و کیفیت آنها کاهش می یابد. چهار راه وجود دارد که روغن های اسانسی (essential oils) ممکن است با استفاده از روغنهای اسانسی ارزان تر دستکاری شوند، از جمله بخشی از شیمی طبیعی (natural chemistry)، رقیق شدن با روغنهای حامل (carrier oils) بیشتر، و شامل عناصری که در آزمایشگاه ایجاد شدهاند.
ما می توانیم اسانس های تقلبی را در بازار در حدود 80 درصد موارد تشخیص دهیم. آلودگی اسانس موضوعی است که با تقلب در اسانس قابل مقایسه است. آزمایش ارگانولپتیک (Organoleptic testing)، کروماتوگرافی گازی (gas chromatography) و طیف سنجی جرمی (mass spectrometry) معمولاً برای شناسایی تقلب و آلودگی اسانس ها استفاده می شود. به طور خاص میتوانیم کروماتوگرافی گازی-طیفسنجی جرمی (gas chromatography−mass spectrometry) و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (high-performance liquid chromatography) را بهعنوان تکنیکهای تحلیلی مورد استفاده برای تشخیص ذکر کنیم. تست هایی که قبلا ذکر شد قیمت قابل توجهی دارند. بنابراین، تکنیکهای کمهزینه جدید باید ایجاد، آزمایش و اجرا شوند.
متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلنهای نقرهای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.