مشخصات کوپواکو
- درختان وحشی می توانند تا ارتفاع 20 متر (65.6 فوت) رشد کنند، در حالی که ارقام پرورشی فقط به ارتفاع 6 تا 8 متر (19.7 تا 26.2 فوت) می رسند.
- یک درخت بالغ 20 تا 30 میوه تولید می کند.
- میوه ها 15 تا 20 سانتی متر (5.9 تا 7.9 اینچ) طول و 800 گرم تا 2 کیلوگرم (1.76 تا 4.41 پوند) وزن دارند.
- هر میوه 30 تا 50 دانه دارد که توسط گوشت میوه ی زرد رنگ و خامه ای احاطه شده اند.
- میوه ها بزرگ، قهوه ای تیره و از نظر شکل شبیه کدو تنبل (pumpkin) هستند.
کاشت و پرورش کوپواکو
کوپواکو در سراسر جنگلهای بارانی آمازون (Amazon) یافت میشود. این گیاه توسط قبایل بومی (Native tribes) و جوامع محلی (Local communities) کشت میشود.
استخراج کره کوپواکو
میوه این گیاه از ژانویه تا آوریل می رسد؛ کره کوپواکو (Cupuaçu butter) با پرس کردن دانه های لوبیایی شکل آن تولید می شود.
مشخصات
- رنگ: بژ روشن، جامد در دمای اتاق
- بو: گیاهی و تازه، میوه ای، معطر، تند
ترکیب شیمیایی اسیدهای چرب کوپواکو
مشخصات فیزیکی کره کاپواچو
کاربردهای کره کاپواچو
متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلنهای نقرهای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.