گیاه تاج خروس و خواص بی نظیر آن برای سلامتی
آیا به دنبال جایگزینی باستانی، بدون گلوتن و سرشار از مواد مغذی برای غلات معمولی هستید؟ گیاه تاج خروس، یا […]
آیا به دنبال جایگزینی باستانی، بدون گلوتن و سرشار از مواد مغذی برای غلات معمولی هستید؟ گیاه تاج خروس، یا […]
روغن جلبک یکی از مواد پرطرفدار در صابون سازی است که به دلیل فواید بسیار آن برای پوست مورد توجه
روغن زنیان، که از دانههای گیاه Trachyspermum ammi استخراج میشود، یکی از پرکاربردترین عصارههای گیاهی شناخته شده است. این گیاه
روغن ذرت که از دانه ذرت به دست میآید، به دلیل فراوانی و قیمت مقرون به صرفه خود، همواره مورد
روغن لورل، که نام آن همواره با تاریخ غنی و پربار صابون سازی در هم تنیده است، به عنوان یک
روغن بالنگو، با خاستگاهی کهن و مشخصات منحصر به فرد خود، به عنوان یک گزینه برجسته و کمتر شناختهشده، میتواند
کلسیم کربنات (CaCO₃)، ترکیبی که کمتر کسی به آن توجه میکند، اما بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره و بنیان بسیاری
منگنز بنفش به عنوان یک رنگدانه معدنی با ویژگیهای منحصر به فرد خود، جایگاه ویژهای در فرمولاسیونهای گوناگون یافته است.
در این مقاله به بررسی جامع یکی از رنگدانههای پرکاربرد در صنعت آرایشی و بهداشتی، یعنی کروم هیدروکسید سبز، میپردازیم.
اولترامارین، با نام اصلی “آبی ماوراء دریا”، نامی است که هنرمندان اروپایی در قرون وسطی به این پیگمنت باارزش دادند.