محلول: کلیدی برای تولیدات صابون، آرایشی و بهداشتی
در دنیای پیچیدهی شیمی، محلول ها جایگاه ویژهای دارند و به عنوان سنگ بنای بسیاری از فرآیندها و محصولات، بهویژه […]
در دنیای پیچیدهی شیمی، محلول ها جایگاه ویژهای دارند و به عنوان سنگ بنای بسیاری از فرآیندها و محصولات، بهویژه […]
استفاده از زغال فعال و کربن سیاه در صابون سازی، به دلیل خواص ویژه و ظاهر جذاب آنها، توجه بسیاری
فلفل به عنوان یک عنصر قدرتمند در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست، مو و حتی صابونهای طبیعی، توجه بسیاری از
جوز هندی، ادویهای باستانی و خوشعطر که از دیرباز در آشپزی، طب سنتی و حتی آیینهای مختلف جایگاهی ویژه داشته
روغن کینوا، که از دانههای گیاه کینوا (با نام علمی Chenopodium quinoa) استخراج میشود، به دلیل مشخصات غذایی و آرایشی
روغن بذر ریحان به دلیل داشتن ترکیبات غنی مانند ویتامین های A، C و K و اسید های چرب مفید،
درخت بائوباب، که اغلب با عنوان “درخت زندگی” شناخته میشود، گیاهی خاص و شناخته شده است که میتواند بیش از
کنگر فرنگی که با نامهای علمی Cynara scolymus و Cynara cardunculus شناخته میشود، در طب سنتی ایرانی با عناوینی چون
روغن هسته سیب درختی یکی از مواد طبیعی و ارزشمند در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است که به دلیل
روغن اندیروبا، که از دانههای درخت شگفتانگیز کاراپا گویاننسیس (Carapa guianensis) در جنگلهای بارانی آمازون استخراج میشود با سابقه طولانی