کوکامید DEA

کوکامید دی اتانول آمین (کوکامید DEA) چیست؟

کوکامید دی اتانول آمین (Cocamide DEA) یا کوکامید DEA، یک ماده پاک کننده است. همکاری بسیار خوبی در کنار سایر مواد پاک کننده (آنیونی) دارد و به عنوان یک تقویت کننده فوم و ویسکوزیته ساز عالی است.

ساختار شیمیایی کوکامید دی اتانول آمین (Cocamide DEA)

نقطه ضعف Cocamide DEA این است که ممکن است حاوی مقدار باقیمانده دی اتانول آمین (Diethanolamine) باشد، یک آمین نوع دوم که به عنوان منبع بالقوه نیتروزآمین های مضر (harmful nitrosamines) شناخته می شود.

اما نگران نباشید، Cocamide DEA از آنجایی که در لوازم آرایشی استفاده می شود ایمن در نظر گرفته می شود.

آنچه انجام می دهد: سورفکتانت / پاک کننده، کنترل ویسکوزیته، امولسیون ساز، تثبیت کننده امولسیون (emulsion stabilising)، تقویت کف (foam boosting)

مزایای کوکامید DEA در مواد شوینده:

تشکیل کف تقویت شده: کوکامید دی اتانول آمین تولید کف را افزایش می دهد و در نتیجه باعث بهبود خواص کف در مواد شوینده می شود.

افزایش ویسکوزیته: به غلیظ شدن مواد شوینده کمک می کند و به قوام و بافت بهتر محصول کمک می کند.

پایداری بهبود یافته: کوکامید DEA به تثبیت کف و حفظ ساختار آن در طول زمان کمک می‌کند و کف طولانی‌تری را تضمین می‌کند.

امولسیون سازی: این ترکیب به عنوان یک امولسیفایر عمل می کند و به پراکندگی اجزای روغن و آب در فرمول شوینده کمک می کند و منجر به تمیز کردن موثر می شود.

منبع: سامانه نخبگان صابون ساز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =