چای

چای سیاه دم کشیده می تواند در فرمولاسیون ها به منظور افزایش تاثیر جایگزین آب شود. جایگزینی آب با دیگر مایعات نظیر هیدروسل ها و چای ها روشی موثر به منظور انتقال اجزای سازنده فعال است. چای سیاه در صابون سازی نیز استفاده می شود.

عصاره چای سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها است و به همین دلیل یک جزء اصلی در فرمولاسیون های مراقبت پوست با هدف پیشگیری از پیری است.

فهرست مطالب

چای سفید

چای سفیدچای سفید شامل انواع مواد آنتی اکسیدان قوی است. در فرمولاسیون ها به منظور افرایش تاثیر جایگزین آب می شود اگر چه چای و عصاره همراه با یکدیگر استفاده می شوند تا اضافه بار منافع کرم ها و انواع سرم صورت استفاده می شود.

عصاره چای سفید به صورت پودر یا در روغن، حلال ها یا الکل تولید می شود و به انواع محصولات مراقبت پوست ضد پیری افزوده می شود.

چای سبز

چای سبز، سفید و سیاه همگی از گیاه یکسانی با سطح اکسیداسیون مختلفی حاصل می شوند. چای سبز نسبت به چای سیاه کمتر و نسبت به چای سفید بیشتر اکسید شده است. چای سبز حاوی انواع آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های ضد التهابی است. چای سبز یک جزء سازنده پر انرژی است که به منظور مقابله با آکنه استفاده می شود چون به کاهش تولید روغن کمک می کند و در پوست پیر چین و چروک ها را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های قوی چای سبز علایم قابل رویت را کاهش می دهند و از پوست در برابر تخریب هایی که بوسیله ی انواع آلودگی ها، رادیکال های آزاد و تابش UV بوجود می آیند محافظت می کند. چای سبز همچنین ممکن است بوسیله ی کمک به قوام پوست و بهبود خاصیت ارتجاعی به کاهش و خطوط ریز پوست به بهبود ظاهر پوست تخریب شده کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید