روغن هسته انار

روغن هسته انار ،  فواید مهم روغن هسته‌ی انار برای پوست و مو ، آموزش نحوه استفاده از روغن هسته انار

زیستگاه انار

انار (pomegranate) بومی جنوب غرب آسیا، به ویژه ایران و افغانستان است. هنوز در سوریه نمونه‌های وحشی و نیمه اهلی آن یافت می‌شود. امروزه انار در منطقه مدیترانه، خاورمیانه، جنوب آفریقا، جنوب آسیا، چین، استرالیا، جنوب غربی ایالات متحده و آمریکای جنوبی یافت می‌شود.

توصیف انار

انار می‌تواند به حداکثر ارتفاع ۵ متر برسد، بنابراین درختی نسبتاً کوچک است. پوست آن به رنگ قهوه‌ای مایل به قرمز تا خاکستری است و اغلب به صورت درختچه کاشته می‌شود. ظاهر محکمش به دلیل برگ‌های سخت و وجود خارهای فراوان آن است. برگ‌های چرمی آن نیزه‌ای شکل، به طول تقریباً ۵-۸ سانتی‌متر و معمولاً به صورت متناوب در جفت‌های روی شاخه‌های چهارگوش (tetragonal) قرار دارند. گل‌های انار قیف‌مانند، به قطر حدود ۳ سانتی‌متر و به رنگ قرمز درخشان در حالت وحشی هستند. میوه آن انار نامیده می‌شود؛ یک توت کاذب بادبزن شکل و گرد به اندازه ۱۲ سانتی‌متر، با پوسته‌ای ناهموار، چرمی و به رنگ قهوه‌ای مایل به قرمز تا قهوه‌ای چرمی. این میوه حاوی دانه‌های زیادی است که در زمان رسیدن، پوست قرمز درخشانی دارند. دانه‌ها حدود ۳ درصد وزن میوه را تشکیل می‌دهند و حاوی ۱۲ تا ۲۰ درصد روغن هستند. از آنجا که انار دانه‌های زیادی دارد، از دیرباز به عنوان نماد باروری شناخته می‌‌شده است.

کشت انار

انار،  آب و هوای گرم و خشک را ترجیح می‌دهد و از نظر کیفیت خاک، چندان حساس نیست. در صورت نیاز، می‌توان آن را در سایه جزئی نیز پرورش داد، هرچند این امر بر باردهی آن اثر منفی می‌گذارد.

استخراج روغن انار

دانه‌های انار تحت فشار سرد و بدون استفاده از گرما، نور و اکسیژن، روغن‌گیری می‌شوند.

رنگ روغن هسته انار

روغن زرد روشن

بوی روغن هسته انار

روغنی، شیرین ملایم، سبز، تند. بدون بو

ترکیب شیمیایی اسیدهای چرب روغن هسته انار

مشخصات فیزیکی کلیدی روغن هسته انار

ماندگاری روغن هسته انار

کاربرد های روغن هسته انار

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

 

دیدگاهتان را بنویسید