فلفل

فلفل سیاه

فلفل سیاه آسیاب شده تمامی خصوصیات اسانس روغنی را به شکلی ضعیف تر داراست. پودر فلفل سیاه به عنوان یک لایه بردار در اسکراب های صورت، اسکراب های بدن و صابون ها استفاده می شود.

منشا فلفل سیاه از یک تاک بومی هند است. این اسانس روغنی غنی از انواع فیتوشیمیایی ها است و خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی دارد که در مخلوط های اسانس های روغنی و در عطرها استفاده می شود. اسانس روغنی فلفل سیاه در مقابل تخریب پوست توسط پرتوهای UV محافظت می کند و یک پریبیوتیک است که به حفظ میکروبیوم سالم کمک می کند.

فلفل قرمز

فلفل قرمز در درجه نخست برای تسکین درد عضله استفاده می شود اگر چه به طور فزاینده ای در ضمادها (Salves)، مرهم ها (Balms) و لوسیون ها بخاصر درمان پسوریازیس و خواص ضد پیری استفاده می شود.

فلفل دلمه ای سبز

فلفل دلمه ای سبز حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان های قوی است. آنها حاوی مقدار زیادی ویتامین A، B کمپلکس (به ویژه ویتامین B6 و B9) و C هستند که می توانند اثرات مخرب رادیکال های آزاد را در بدن ما متعادل کنند و سلامت کلی ما را حفظ کنند.

خواص آنتی اکسیدانی فلفل سبز آن را در برابر آسیب های اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد فوق العاده موثر می کند. ویتامین‌های آنتی‌اکسیدان مختلف به‌ویژه ویتامین C موجود در این نوع فلفل دلمه‌ای می‌توانند به ساخت کلاژن در پوست ما کمک کنند تا پوست ما را محکم و سالم نگه دارد و همچنین مانعی برای آسیب بیشتر شود.

محتوای فیتونوترینت های موجود در فلفل سبز در درمان جوش، لک، آکنه و سایر عفونت های پوستی بسیار موثر است.

برخی از عفونت ها مانند پای ورزشکاران، هرپس زوستر و غیره را می توان با فلفل سبز به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن درمان کرد.

دیدگاهتان را بنویسید