روغن هسته هلو

روغن هسته هلو ، روغن هسته هلو برای پوست ، آشنایی با فواید حیرت انگیز روغن مغز هسته هلو برای پوست ، روغن هسته هلو خالص پرس سرد

زیستگاه روغن هسته هلو

با وجود نام لاتین "Prunus persica" که به نظر می رسد خلاف آن را نشان می دهد، هلو بومی چین است و از آنجا از طریق پارس به اروپا راه یافته است. امروزه، این میوه به طور ویژه در آب و هوای گرم، معتدل یا نیمه گرمسیری کشت می شود.

شرح روغن هسته هلو

درخت هلو در شرایط کشت می تواند 3 تا 4 متر ارتفاع داشته باشد. گل های آن صورتی یا بنفش هستند و به صورت تکی یا جفتی روی شاخه ها قرار می گیرند، معمولاً بدون برگ. واریته های مختلفی از میوه هلو وجود دارد. رنگ گوشت میوه می تواند سفید یا زرد باشد و میوه های زودرس و دیررس و همچنین واریته های هسته جدا و چسبیده وجود دارد. هسته ها 30 تا 45 درصد روغن چربی دارند.

کشت هلو

درختان هلو را می توان در تمام مناطق معتدل گرم بدون یخبندان دیررس یا زودرس پرورش داد. آنها به نور و مکانی گرم و محافظت شده نیاز دارند. خاک غنی، سست، شنی و خنثی بهترین نوع خاک برای این درختان است. هلوها خود بارور هستند و بنابراین نیازی به رقم گرده افشان نیست. مهمترین تولیدکنندگان هلو ایتالیا، یونان، فرانسه و اسپانیا هستند.

استخراج روغن هسته هلو

برای به دست آوردن روغن، ابتدا پوسته‌های چوبی میوه (Ligneous Shells) جدا می‌شوند، سپس هسته‌ها (Kernels) به قطعات کوچک بریده شده و روغن با استفاده از یک حلال (Solvent) مانند اتر نفتی (Petroleum Ether) استخراج می‌شود.

مشخصات حسی

رنگ: روغن زرد کم رنگ

بو:

  • آجیلی ضعیف و مغزدار
  • بوی تازه، ظریف و بادام

طعم:

  • آجیلی ضعیف

ترکیب شیمیایی اسیدهای چرب روغن هسته هلو

مشخصات فیزیکی روغن هسته هلو

ماندگاری روغن هسته هلو

کاربردهای روغن هسته هلو

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

 

دیدگاهتان را بنویسید