هگزانال چیست؟

هگزانال (Hexanal) یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C6H12O است که به عنوان یک آلدهید طبقه بندی می شود. این ترکیب مایعی بی رنگ با بوی تند و تیز است که در بسیاری از مواد طبیعی مانند میوه ها، سبزیجات و چربی ها یافت می شود. مشخصات هگزانال فرمول شیمیایی: C6H12O جرم مولی:  100.16g/mol نقطه … ادامه

استایرن (Styrene) چیست؟

نام شیمیایی: استایرن، وینیل بنزن، فنیل اتیلن فرمول شیمیایی: C8H8 شکل ظاهری: مایع روغنی بی‌رنگ با بوی مطبوع و شیرین نقطه جوش: 146 درجه سانتی‌گراد چگالی: 0.909 گرم بر سانتی‌متر مکعب

پروپنوئیک اسید بوتیل استر (Propenoic acid butyl ester)

پروپنوئیک اسید بوتیل استر چیست؟ نام های دیگر پروپنوئیک اسید بوتیل استر بوتیل اکریلات n-بوتیل اکریلات بوتیل پروپنوات فرمول شیمیایی پروپنوئیک اسید بوتیل استر: CH3CH=CHCOO(CH2)3CH3 مشخصات پروپنوئیک اسید بوتیل استر مایع بی رنگ با بوی تند نقطه جوش: 124 درجه سانتیگراد نقطه ذوب: -70 درجه سانتیگراد چگالی: 0.878 گرم بر سانتی متر مکعب حلالیت: در … ادامه

هپتانال چیست؟

هپتانال چیست؟ هپتانال (Heptanal) یک ترکیب شیمیایی آلی با فرمول شیمیایی C7H14O است. این ترکیب، یک آلدهید با زنجیره مستقیم 7 کربنه است. مشخصات هپتانال شکل ظاهری: مایع شفاف بو: تند و تیز، شبیه بوی مرکبات جرم مولی: 114.19 گرم بر مول چگالی: 0.809 گرم بر سانتی‌متر مکعب نقطه جوش: 152.8 درجه سانتی‌گراد نقطه انجماد: … ادامه

آلفا-پینن (Alpha-pinene) چیست؟

شکل ظاهری آلفا-پینن : مایع بی‌رنگ فرمول شیمیایی آلفا-پینن : C10H16 جرم مولی آلفا-پینن : ۱۳۶٫۲۳ g mol−1 چگالی آلفا-پینن : ۸۵۸ کیلوگرم بر متر مکعب طبقه‌بندی آلفا-پینن : ترکیب آلی ترکیبات مرتبط آلفا-پینن : برنئول، کافور، ترپینئول دمای جوش آلفا-پینن : ۱۵۵ درجه سلسیوس (۳۱۱ درجه فارنهایت؛ ۴۲۸ کلوین) کاربردهای آلفا-پینن حلال در صنایع … ادامه

سباسیک اسید (Sebacic acid)

سباسیک اسید چیست؟ نام فارسی: اسید سباسیک نام انگلیسی: Sebacic acid فرمول شیمیایی: C10H18O4 جرم مولی: 202.25 گرم بر مول نقطه ذوب: 133-134 درجه سانتی گراد نقطه جوش: 294.4 درجه سانتی گراد چگالی: 1.21 گرم بر سانتی متر مکعب شرح سباسیک اسید سباسیک اسید یک اسید دی کربوکسیلیک با زنجیره بلند است که 10 اتم کربن … ادامه

ملین (Laxative) چیست؟

ملین (Laxative) به ماده یا دارویی گفته می‌شود که برای افزایش دفع مدفوع و رفع یبوست استفاده می‌شود. ملین‌ها می‌توانند به دو دسته طبیعی و صنعتی تقسیم شوند. ملین‌های طبیعی برگ سنا: گیاهی است که به طور سنتی برای درمان یبوست استفاده می‌شود. اسفرزه: نوعی گیاه است که دانه‌های آن لعاب‌دار و ملین هستند. روغن … ادامه

1،8- سینئول (1,8-Cineole)

نام های دیگر: اوکالیپتول، سینئول، کاجپوتول، 1،8-اپوکسی-p-منتان، اوکسیدو-p-منتان فرمول شیمیایی سینئول: C10H18O جرم مولی سینئول: 154.249 گرم بر مول مشخصات سینئول مایع بی رنگ یا زرد روشن بوی تند و خنک طعم تلخ و خنک محلول در آب، الکل، اتر و کلروفرم منابع سینئول روغن اکالیپتوس روغن کاجپوت برگ بو بوته چای برنجاسف ریحان شیرین … ادامه

2-هگزیل فوران (2-hexylfuran)

2-هگزیل فوران چیست؟ شرح 2-هگزیل فوران 2-هگزیل فوران یک ترکیب آلی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C10H16O است. این ترکیب از یک حلقه فوران با یک زنجیره جانبی هگزیل تشکیل شده است. مشخصات 2-هگزیل فوران مایع بی‌رنگ با بوی تند نقطه جوش: 169 درجه سانتی‌گراد نقطه ذوب: -77 درجه سانتی‌گراد چگالی: 0.88 گرم بر سانتی‌متر مکعب … ادامه

موسیلاژ چیست؟

موسیلاژ (Mucilage) یا لیزاب، گروهی از ترکیبات گیاهی هستند که از پلی‌ساکاریدها تشکیل شده‌اند. این ترکیبات در تماس با آب حل شده و ماده‌ای لزج و ژلاتینی مانند ایجاد می‌کنند. موسیلاژها در قسمت‌های مختلف گیاهان از جمله بذر، ریشه، برگ و ساقه یافت می‌شوند. خواص موسیلاژ ضد التهاب: موسیلاژ‌ها می‌توانند با تحریک سیستم ایمنی بدن به … ادامه