کلروفیل چیست؟

کلروفیل چیست ؟ خواص کلروفیل چیست؟ منابع کلروفیل چیست؟ کاربرد کلروفیل چیست؟ کلروفیل، رنگدانه سبز گیاهان، فواید متعددی برای صابون سازی دارد: رنگ: به صابون رنگ سبز طبیعی و زیبایی می‌بخشد. تنوع رنگی ایجاد می‌کند، از سبز روشن تا سبز تیره، بسته به نوع و غلظت کلروفیل. خواص کلروفیل آنتی‌اکسیدان: از صابون در برابر اکسیداسیون … ادامه

بتاکاروتن چیست؟

بتاکاروتن چیست و چه خواصی دارد؟ کاربرد بتاکاروتن چیست؟ کاربرد بتاکاروتن در صابون سازی چیست؟ مزایای استفاده از بتاکاروتن در صابون چیست؟ معایب استفاده از بتاکاروتن در صابون چیست؟ پاسخ پرسش های زیر در این مطلب ارایه شده است. بتاکاروتن چیست؟ بتاکاروتن (β-Carotene) یک رنگدانه طبیعی و محلول در چربی است که به رنگ نارنجی-قرمز … ادامه

ویتامین A : کاربرد در صابون سازی

ویتامین آ چیست؟ ویتامین A چیست و چه خواصی برای بدن دارد؟! فواید ویتامین آ را بشناسید، چیزهایی که باید درباره ویتامین آ بدانید ویتامین A یک ماده مغذی ضروری برای سلامت پوست است. این ویتامین فواید متعددی برای پوست دارد، از جمله: کاهش چین و چروک و خطوط ریز: ویتامین A با تحریک تولید … ادامه

ویتامین E: کاربرد در صابون سازی

همه چیز راجع به ویتامین  E، ویتامین E در صابون سازی ، مزایای ویتامین E در صابون ، کاربردهای ویتامین E ویتامین E در صابون سازی ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که فواید بسیاری برای پوست دارد. به همین دلیل، به طور فزاینده ای در صابون دست ساز به عنوان یک ماده مغذی … ادامه

ویتامین K : فواید در صابون سازی

ویتامین K یک ویتامین محلول در چربی است که به طور طبیعی در سبزیجات برگ سبز، برخی از روغن های گیاهی و غذاهای تخمیر شده مانند پنیر یافت می شود. در صابون سازی، ویتامین K به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و می تواند به افزایش ماندگاری صابون و جلوگیری از اکسیداسیون و … ادامه

فیتواسترول چیست؟

فیتواسترول چیست؟ ، فواید فیتواسترول چیست؟ ، منابع فیتواسترول چیست؟ ، کاربرد فیتواسترول در صابون سازی چیست؟ فیتواسترول ها (Phytosterols) گروهی از ترکیبات آلی هستند که ساختاری شبیه به کلسترول دارند و به طور طبیعی در گیاهان یافت می شوند. فواید فیتواسترول کاهش کلسترول: فیتواسترول ها با جذب کلسترول در روده کوچک، به کاهش کلسترول … ادامه

براسیکاسترول (Brassicasterol) چیست؟

فرمول شیمیایی: C28H46O طبقه بندی: استرول گیاهی منابع: جلبک های تک سلولی گیاهان زمینی از جمله کلزا، کلم، کلم بروکلی، گل کلم، شلغم و جوانه بروکسل کاربردهای براسیکاسترول نشانگر زیستی: برای نشان دادن وجود مواد جلبکی در محیط افزودنی غذایی E499: به عنوان امولسیفایر و تثبیت کننده در مواد غذایی دارای خواص ضد التهابی: در … ادامه

استیک اسید (Acetic acid) چیست؟

استیک اسید چیست؟ نام های دیگر استیک اسید : جوهر سرکه، جوهر انگور، اسید اتیلیک، اسید اتانوئیک، متان کربوکسیلیک اسید، هیدروژن استات، اسید استیک گلاسیال، اسید سرکه فرمول شیمیایی استیک اسید: CH3COOH جرم مولی استیک اسید: 60.052 گرم بر مول چگالی استیک اسید: 1.05 گرم بر سانتی‌متر مکعب نقطه جوش استیک اسید: 117.9 درجه سانتیگراد نقطه … ادامه

والریک اسید

والریک اسید چیست؟ والریک اسید (Valeric acid)  (اسید پنتانوئیک) فرمول شیمیایی: C5H10O2 جرم مولی: 102.13 گرم بر مول شکل ظاهری: مایع بی‌رنگ با بوی تند و زننده نقطه ذوب: -34.5 درجه سانتی‌گراد نقطه جوش: 186 درجه سانتی‌گراد چگالی: 930 کیلوگرم بر متر مکعب حلالیت: در آب محلول است. کاربردها: در صابون سازی به عنوان چربی زدا … ادامه

اکتان چیست؟

اکتان چیست؟ اکتان (Octane) یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C8H18 است. این ترکیب از خانواده آلکان ها (هیدروکربن های اشباع) با 8 اتم کربن و 18 اتم هیدروژن می باشد. اکتان مایعی بی رنگ، با بوی تند و چگالی 0.703 گرم بر سانتی متر مکعب است.