اسانس بهار نارنج

این اسانس روغنی بی نهایت گران قیمت از انواع شکوفه های درخت پرتقال تلخ بومی مناطق گرمسیری در آسیا و آفریقا نشات می گیرد. این اسانس روغنی هرگز نباید رقیق نشده بکار رود بلکه باید در یک درصد کوچک یا با یک روغن حامل به یک محصول اضافه شود. این رایحه به شدت مطلوب است اما به سبب هزینه بالا به طور کلی در درصدهای خیلی کوچک در مخلوط رایحه بزرگ تر استفاده می شود.

به سبب کمیابی و هزینه بالای اسانس روغنی و هیدروسل عصاره بهار نارنج، عصاره بهار نارنج که بدون هیچگونه رایحه ای اغلب در مراقبت پوست بخاطر خواص آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و تسکین دهندگی اش به عنوان یک راهی برای رسیدن بعضی فواید به محصول بدون هزینه بالا استفاده می شود. این عصاره به انواع محصولات شامل روغن یا هیدروسل اضافه می شود تا فواید را تقویت کند و مقدار روغن یا هیدروسل مورد نیاز را کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید