روغن مارولا

روغن مارولا، خواص روغن مارولا برای پوست و مو و نحوه استفاده از آن، روغن دانه مارولا، روغن مارولا چیست و چه فوایدی برای پوست و مو دارد؟، آنچه باید درباره روغن مارولا بدانید، روغن آنتی اکسیدان مارولا اوردینری

خاستگاه مارولا

درخت مارولا (Marula tree) عمدتاً در مناطق گرم و بدون یخبندان آفریقای زیر استوایی، از نیجریه (Nigeria) تا اتیوپی (Ethiopia) و تمام آفریقای جنوبی (Southern Africa) رشد می‌کند.

این درخت باشکوه (stately) می تواند تا 20 متر ارتفاع داشته باشد و برگ های متناوب، شانه ای (imparipinnate) دارد. گل های آن تک جنسی (unisexual) و به شکل خوشه های سنبله ای (spike-like racemes) هستند. کاسبرگ ها (sepals) قرمز مایل به قهوه ای تا قرمز و گلبرگ ها (petals) از بیرون صورتی و از داخل سفید با پایه سبز هستند. یک درخت می تواند تا 2 تن میوه تولید کند. گوشت میوه طعمی ملس (sweet-sour) دارد و مورد علاقه گاو و فیل است. این میوه حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک، اسید مالیک، قند و ویتامین C است. مغز میوه که قابل خوردن است حاوی 50-60 درصد روغن غنی از پروتئین است.

استخراج روغن مارولا

برای به دست آوردن روغن مارولا، مردم نامیبیا دانه‌ها را می‌کوبند، آنها را در آب جوش قرار می‌دهند و روغن را از سطح آب جدا می‌کنند. قبل از این کار، باید دانه‌ها را با دست از میوه جدا کرد. این کار در تولید صنعتی نیز ضروری است. سپس دانه‌ها به صورت سرد پرس می‌شوند و روغن subsequently فیلتر می‌شود.

رنگ: زرد تیره تا نارنجی (Colour: Dark yellow to orange)

بو: میوه ای، چرب، گلدار، چوبی، شیرین (Odour: Fruity, fatty, floral, woody, sweet)

ترکیب شیمیایی اسیدهای چرب روغن مارولا

مشخصات فیزیکی روغن مارولا

کاربرد روغن مارولا

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید