هگزیل رزورسینول چیست؟

هگزیل رزورسینول (Hexylresorcinol) مولکولی که به طور طبیعی در سبوس چاودار و سایر غلات وجود دارد. برای مدت طولانی در صنایع غذایی به عنوان یک “عامل ضد قهوه ای شدن (anti-browning agent)” برای میوه های تازه بریده شده یا میگو (shrimps) استفاده می شود.

به نظر می رسد که هگزیل رزورسینول به عنوان یک “عامل ضد قهوه ای شدن” در محصولات آرایشی نیز عمل می کند. این یک مولکول کاملاً تحقیقاتی با قابلیت مهار قابل توجه تیروزیناز (آنزیم معروف مورد نیاز برای تولید ملانین) است. مطالعه بالینی سازنده نشان داد که هگزیل رزورسینول 0.5 درصد دارای اثر روشن کنندگی پوست با استاندارد طلایی 2 درصد هیدروکینون (Hydroquinone) است.

حتی بهتر از آن، یک مطالعه 12 هفته ای، دوسوکور و کنترل شده با دارونما (double-blind, placebo-controlled study) با 65 داوطلب، اثربخشی مولکول روشن کننده پوست ما را تایید کرد و به طور متوسط 88 درصد بهبود روشن شدن پوست را اندازه گیری کرد. این مطالعه همچنین شامل عکس‌های قبل و بعد (همیشه نشانه خوبی است!) بود و روشن شدن پوست واقعاً قابل مشاهده و قابل توجه بود (اگرچه لکه‌های رنگدانه به طور کامل ناپدید نشدند، فقط برای اینکه انتظارات واقع بینانه داشته باشید).

دیدگاهتان را بنویسید