عصاره تخم گریپ فروت به تنهایی بی ضرر است اما اغلب بوسیله ی دیگر اجزای سازنده نظیر متیل پارابن ، تریکلوسان و بنزتونیوم کلراید آلوده می شود. عصاره هسته گریپ فروت به عنوان یک سیستم نگهدارنده استفاده می-شود. چون متیل پارابن، تریکلوسان و بنزتونیوم کلراید از طریق آلوده سازی در حین فراوری ظاهر می شود آن ها بر روی برچسب محصول ذکر نمی شوند. آلودگی می تواند معضلی برای تمامی عصاره ها باشد اما در مورد عصاره هسته گریپ فروت نگرانی ها بیشتر است چون می تواند بیش از دیگر عصاره ها آلوده شود. هم اکنون اکثر شرکت ها ادعا می کنند عصاره هسته گریپ فروت تولید آن ها تست شده است و آلودگی ندارد! در حالی که پاسخ شرکت ها خود یک موضوع است اما این که عصاره از چه طریقی بدست آمده باشد موضوعی دیگر است. یک جزء سازنده عادی برای انواع استخراج ها، پروپیلن گلیکول است. به هر حال انواع استخراج های پاکیزه در حامل هایی نظیر روغن جوجوبا یا الکل خالص وجود دارند.
عصاره گریپ فروت از همه گریپ فروت به شکل آب یا روغن استخراج می شود و به شکل پودری نیز در دسترس است. این عصاره حاوی انواع آلفا هیدروکسیدها، انواع پلی ساکاریدها، ویتامین B6، و انواع آنتی اکسیدان ها است. عصاره گریپ فروت مرطوب کننده است و به لایه برداری سلول های مرده پوست کمک می کند و قابض ملایمی است. این عصاره در انواع لوسیون های بدن، کرم های صورت، ماسک های صورت و سرم های صورت استفاده می شود.