ژلاتین

آنچه انجام می دهد: کنترل ویسکوزیته

همه عملکردها: تشکیل فیلم (film forming)، کنترل ویسکوزیته (viscosity controlling)

توضیحات: ژلاتین ترکیب پیچیده ای از پروتئین ها که از هیدرولیز کلاژن توسط جوشاندن پوست، تاندون ها، رباط ها، استخوان ها و غیره به دست می آید.

ژلاتین (Gelatin)، یک عامل ژل کننده مشتق شده از حیوانات که نسبت نزدیک به کلاژن هیدرولیز شده (Hydrolyzed Collagen) است. از بافت همبند (استخوان و پوست) حیوانات (معمولا گاو یا خوک) ایجاد می شود و به غلیظ شدن فرمول های مبتنی بر آب کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید