گیاه بابا آدم : خواص+کاربردها در محصولات آرایشی و بهداشتی
گیاه بابا آدم، که به زبان علمی با نام های Arctium lappa و Arctium majus شناخته می شود، از خانواده […]
گیاه بابا آدم، که به زبان علمی با نام های Arctium lappa و Arctium majus شناخته می شود، از خانواده […]
سولفونیک اسید (LABSA) با نام شیمیایی Linear Alkylbenzene Sulfonic Acid، یک سورفکتانت آنیونی پرکاربرد در صنایع شوینده است که نقش
آیا حنا فقط یک رنگ موی طبیعی است یا میتواند به سلامت پوست، مو و ناخن نیز کمک کند؟ این
خاکشیر فقط یک دانه خنک کننده برای تابستان نیست؛ این گیاه با خواص ضدالتهابی، آنتیاکسیدانی و پاکسازی خون، به یکی
گلابریدین (Glabridin) یک فلاونوئید آب گریز با فرمول شیمیایی C20H20O4 است که از ریزوم گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) استخراج
اروزیل (Erosil)، که به نام فوم سیلیکا نیز شناخته می شود، یک ترکیب شیمیایی با ساختار سه بعدی است که
اگزالیک اسید، یک اسید آلی دوپروتونی (دی کربوکسیلیک اسید) با فرمول شیمیایی C₂H₂O₄ است که به عنوان یکی از سادهترین
روغن خراطین و روغن زالو از دیرباز در طب سنتی ایران، هند و چین جایگاه ویژهای داشتهاند. این دو روغن
پلی وینیل پیرولیدون (PVP)، با نام تجاری لوویسکول (Luviskol)، یک پلیمر مصنوعی محلول در آب است که در صنایع آرایشی
پودر کف دریا، که از بقایای آهکی ماهی مرکب به دست می آید، به دلیل ترکیبات غنی از کلسیم و