آسپارتیک اسید : فواید در صابون سازی + خواص برای پوست و مو
آسپارتیک اسید چیست؟ آسپارتیک اسید (Aspartic Acid)، یک اسید آمینه غیر ضروری (ساختمان مهم کلاژن و الاستین) که پوست را […]
آسپارتیک اسید چیست؟ آسپارتیک اسید (Aspartic Acid)، یک اسید آمینه غیر ضروری (ساختمان مهم کلاژن و الاستین) که پوست را […]
بیشتر ما اسم پروتئین وی را شنیدهایم، اما هنوز مطمئن نیستیم دقیقاً از چه چیزی ساخته شده، واقعاً چقدر به
آیا تا به حال به دنبال یک آنتیاکسیدان قدرتمند بودهاید که بتواند هم با پیری پوست مبارزه کند و هم
آیا می دانستید کلسترول بالا، همان عامل خاموشِ تهدید کننده قلب، می تواند راز خشکی پوست ناگهانی، ریزش مو و
آیا تمام “الکلها” برای پوست مضرند؟ اگر چنین تصور میکنید، اتوکسی دی گلیکول آمده تا این تصور را تغییر دهد.این
هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)، این پلیمر مشتق شده از سلولز، نه تنها به عنوان یک غلظتدهنده موثر عمل میکند، بلکه
تالک، یک کانی طبیعی و فوق العاده نرم با تاریخچه ای طولانی در کاربردهای انسانی، از دیرباز در زندگی ما
در جستجوی بیپایان برای داشتن پوست و مویی سالم و درخشان، بسیاری از ما به دنبال ترکیبات طبیعی و مؤثری
زایلیتول چیست؟ زایلیتول (Xylitol) یک نوع قند الکلی است که بهطور طبیعی در میوهها و سبزیجات یافت میشود. همچنین به
به عنوان عضوی از جامعه نخبگان صابون ساز و متخصصان فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی، همواره در جستجوی مواد اولیهای