جیکاما، از خواص دارویی تا کاربرد در تولید محصولات آرایشی
جیکاما (Pachyrhizus erosus)، که با نام های «یام مکزیکی» یا «سیب زمینی مکزیکی» نیز شناخته می شود، یک ریشه خوراکی […]
جیکاما (Pachyrhizus erosus)، که با نام های «یام مکزیکی» یا «سیب زمینی مکزیکی» نیز شناخته می شود، یک ریشه خوراکی […]
اگر صابون ساز حرفهای یا علاقهمند به تولید صابون ارگانیک دست ساز هستید، احتمالاً همیشه به دنبال یک ماده طبیعی
ریزش مو در حمام یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد، بدون توجه به جنسیت یا سن، آن را
علف شور با نام علمی Salsola soda از خانواده Amaranthaceae، گیاهی یکساله با ساقه های قرمز-بنفش و برگ های سوزنی
پودر مروارید قرن هاست که در فرهنگ های شرقی به عنوان نماد زیبایی و سلامتی شناخته می شود. این ماده
گیاه پنیرک با نام علمی Malva sylvestris، از دیرباز در طب سنتی ایران و جهان جایگاهی ویژه داشته است. این
علف هفت بند (Polygonum aviculare)، گیاهی با سابقه طولانی در طب سنتی، امروزه به عنوان یک ماده مؤثر در تولید
خارشتر فقط یک گیاه خاردار بیابانی نیست؛ گنجینهای دارویی است که از دل کویر میآید و میتواند التهاب پوست را
بتالائین یک گروه از رنگدانه های محلول در آب است که در گیاهان خاصی مانند چغندر، کاکتوس اپونتیا و برخی
گیاه خرفه (Portulaca oleracea)، با پیشینهای چند هزار ساله در طب سنتی نقاط مختلف جهان از جمله ایران، چین و