روغن میوه بوریتی چیست و چه خواصی برای پوست دارد؟
روغن میوه بوریتی از پرس سرد میوه درخت پالم بومی برزیل استخراج میگردد. این روغن سرشار از مواد مغذی ضروری […]
روغن میوه بوریتی از پرس سرد میوه درخت پالم بومی برزیل استخراج میگردد. این روغن سرشار از مواد مغذی ضروری […]
در دنیای امروز، تقاضا برای محصولات آرایشی-بهداشتی ارگانیک و طبیعی به طور چشمگیری افزایش یافته است. مصرف کنندگان به دنبال
روغن مونگونگو از مغزیجات یک درخت بومی آفریقا استخراج می شود. این روغن شامل انواع آمینو اسیدها، انواع مواد معدنی،
روغن مارولا شفاف و سبک است که با ترکیبات منحصر به فرد و فواید چشمگیر برای پوست، مو و ناخن
روغن تامانو از دانه درخت کالوفیلوم اینوفیلوم (Calophyllum inophyllum) استخراج میشود و هزاران سال است که به دلیل فواید درمانی
کره کوپواکو که از قلب جنگلهای بارانی آمازون میآید، نه تنها یک مرطوب کننده قدرتمند است، بلکه خواص بیشماری برای
روغن کوکویی (Kukui Nut Oil) که به عنوان “راز هاوایی برای پوستی درخشان” شناخته میشود از دانههای درخت کوکویی استخراج
در دل مناطق سنتی مالابار در هند، گنجینهای طبیعی نهفته است که قرنها به عنوان منبعی ارزشمند برای پخت و
کره مورا که با خواص بینظیر مرطوب کنندگی، ترمیمی و جوانسازی، پتانسیل متحول ساختن فرمولاسیون محصولات شما را دارد. اگر
روغن کاملیا، که از دانههای گیاه کاملیا (شامل گونههای Camellia japonica، Camellia oleifera و Camellia sinensis) به دست میآید، قرنهاست