روغن بادام

خاستگاه بادام

خاستگاه بادام (almond) احتمالاً در مناطق نیمه گرمسیری چین (subtropical China) و خاورمیانه (Middle East) است. بادام، خاک گرم، هوا دار و کمی آهکی (warm, airy, slightly calciferous soil) را در مکان های آفتابی و گرمسیری ترجیح می دهد. در زمستان های سرد با حداقل دمای 20- درجه سانتیگراد زنده می ماند. با این حال، تغییر دما می تواند مشکل ساز باشد.

روغن بادام را می توان از دانه های  بادام رسیده به دست آورد.  این روغن ممکن است از بادام شیرین، بادام تلخ یا از مخلوطی از هر دو توسط پرس سرد بدست آید و گاهی اوقات پس از آن تصفیه می شود. پس از حذف ناخالصی ها و کندن پوسته ها، بادام خشک تحت پرس قرار می گیرد. روغن به مدت چند روز  در حال سکون باقی می ماند تا موسیلاژ (mucilage) ته نشین شود و سپس با صافی جدا می شود. بقایای پرس به عنوان سبوس بادام (almond bran) فروخته می شود و همچنان حاوی 10 درصد روغن است. یک تن بادام پوست کنده (peeled almonds) حدود 400 لیتر روغن بادام دارد.

ترکیبات فرار روغن بادام

آنالیز ترکیبات فرار روغن بادام با استفاده از روش های استخراج مایع و کروماتوگرافی مایع و گاز عبازتند از:

بنزآلدئید (benzaldehyde)

نونانال (nonanal)

decadienal

(E,E)-2,4-decadienal

روغن بادام (almond oil) سرشار از بتا-زوسترول (beta-zoosterol)، اسکوالن (squalene) و آلفا-توکوفرول (alpha-tocopherol) است که همگی برای سلامت پوست مهم هستند.

درصد (% ) ترکیب شیمیایی اسید چرب روغن بادام

مشخصات فیزیکی روغن بادام

ویژگی های روغن

کاربردهای روغن بادام

ماندگاری روغن بادام

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

دیدگاهتان را بنویسید