موم زنبور عسل

موم زنبور عسل: مومی است که زنبورها برای ساختن لانه زنبوری (honeycombs) ترشح می کنند. یک محصول طبیعی (natural product) محسوب می شود. رنگ آن از سفید تا زرد متغیر است، در دمای اتاق یک جامد مومی شکل است و نقطه ذوب 144 تا 147 درجه فارنهایت (62 تا 64 درجه سانتی گراد) دارد.

به عنوان یک افزودنی در صابون سازی برای ساختن صابون سخت تر (harder bar) استفاده می شود. در صابون Melt and Pour بسته به مقدار و پایه صابونی که استفاده می شود ممکن است باعث کدر شدن ( cloudiness) صابون شود و بر کف اثر بگذارد.

دیدگاهتان را بنویسید