ایزوفلاون های سویا (Soy Isoflavones)

 ایزوفلاون های سویا مخلوطی از ایزوفلاون های مشتق شده از عصاره دانه گلیسین سوجا (عصاره کومجونگ کونگ) است. آن عمدتا از جنیستئین و دایدزین تشکیل شده است.

ایزوفلاون های سویا (Soy Isoflavones)، بخش‌های فعال بیولوژیکی و فیتواستروژنیک سویا (phytoestrogenic parts)، شناخته شده ترین آنها جنیستئین (genistein) است، یک آنتی اکسیدان قوی که ثابت شده است که قرمزی ناشی از اشعه ماوراء بنفش را در پوست انسان مهار می کند.

همچنین تصور می‌شود که ایزوفلاون‌های سویا برای موقعیت‌هایی که سطح استروژن طبیعی پایین است، مانند دوران یائسگی و بعد از آن، مفید هستند. سطوح پایین استروژن می تواند باعث نازک شدن پوست و از دست دادن کلاژن شود و ایزوفلاون های سویا می توانند به این امر کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید