کارامل چیست؟

همه عملکردها: رنگ کننده آرایشی، پوشش دهنده (masking)

توضیحات: کارامل (caramel) (رنگ). ماده ای که با عملیات حرارتی کنترل شده کربوهیدرات های گرید غذایی به دست می آید. ممکن است برای کمک به کارملیزاسیون از اسیدهای گرید غذایی، قلیایی ها (alkalies) و نمک ها استفاده شود. مواد ضد کف گرید غذایی (food-grade antifoaming agents) ممکن است به مقداری که بیشتر از مقدار مورد نیاز برای ایجاد اثر مورد نظر نیست استفاده شود. اساساً از مصالح کلوئیدی (colloidal aggregates) تشکیل شده است که در آب قابل پخش هستند اما فقط تا حدی در محلول های الکل-آب قابل پخش هستند. بسته به عامل خاصی که کارملیز کننده استفاده می شود، ممکن است دارای بار کلوئیدی مثبت یا منفی (positive or negative colloidal charge) در محلول باشد.

دیدگاهتان را بنویسید