تریس چیست؟

تریس (trace): نشان دهنده زمان مناسب و آماده شدن خمیر صابون جهت انتهال به قالب است. در فارسی اصطلاح قوام امدن مرسوم است! تریس یعنی زمانی که قلیا و روغن ها به طور کامل واکنش و تشکیل یک امولسیون پایدار داده است به گونه ای که پس از نقطه تریس خطر جدا شدن روغن از خمیر صابون وجود ندارد و در واقع صابون تشکیل شده است.

انواع تریس بر اساس غلظت خمیر صابون تعریف می شوند:

تریس رقیق (thin trace): مرحله ای که به تازگی صابون تشکیل شده است و اگر صابون در قالب ریخته شود، اجزای صابون (روغن و محلول قلیا) از یکدیگر جدا نخواهند شد.

تریس متوسط (Medium trace): مرحله پس از تریس رقیق است و خمیر صابون به خوبی قوام آمده و غلظت بیشتری نسبت به تریس رقیق دارد.

تریس غلیط (Thick trace): در این مرحله غلظت خمیر صابون به نهایت رسیده و باید بلافاصله آن را به قالب منتقل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید