سدیم لاکتات

سدیم لاکتات یک مایع بسیار غلیظ است که از تخمیر طبیعی قندهای موجود در ذرت و چغندر به دست می آید.

سدیم لاکتات ممکن است به عنوان یک نگهدارنده استفاده شود که به عنوان یک مهارکننده رشد باکتری عمل می کند. سدیم لاکتات به تولید صابون سخت‌تر کمک می‌کند که ماندگاری بیشتری دارد.

از آنجایی که سدیم لاکتات یک نمک است، یک مرطوب کننده طبیعی است که رطوبت را تامین می کند. سدیم لاکتات باعث بازده بیشتر و زمان استراحت (cure times) سریعتر می شود.

میزان استفاده: 1 قاشق چای خوری به ازای هر پوند (حدود 453 گرم) روغن در صابون فرآیند سرد اضافه شود .

دستورالعمل استفاده: هنگام ساخت صابون فرآیند سرد، لاکتات سدیم را به فاز آبی خود (محلول قلیایی خنک) اضافه کنید.

عالی برای صابون سازی و تولید کف خامه ای (Creamy lather).

دیدگاهتان را بنویسید