امولسیون چیست؟

در زمینه صابون سازی، رسیدن به امولسیون (emulsion) به زمانی اطلاق می شود که مخلوط صابون (روغن ها و محلول قلیا) تا جایی ترکیب شوند که دیگر جدا نشوند. روغن ها و قلیا به طور طبیعی با یکدیگر مخلوط نمی شوند (اگر بدون مخلوط در ظرف ریخته شوند به دو لایه با روغن شناور در بالا جدا می شوند)، اما وقتی به شدت با هم مخلوط شوند، اندازه ذرات روغن و محلول قلیا (lye solution) کوچکتر می شود و کوچکتر می شوند و شروع به پیوند شیمیایی می کنند و واکنش صابونی شدن (saponification reaction) را شروع می کنند و خمیر شروع به غلیظ شدن می کند.

دیدگاهتان را بنویسید