روغن تخم کدو تنبل

کدو تنبل (pumpkin) اصالتا از ایالت های آلاباما (Alabama)، آرکانزاس (Arkansas)، ایلینوی و میزوری (Illinois and Missouri) و همچنین مکزیک نشأت گرفته است، جایی که اسپانیایی ها حدود 400 سال پیش آن را به اروپا آوردند. همچنین گونه های وحشی Cucurbita pepo در آفریقا و آسیا یافت می شوند. تصور بر این است که آنها توسط اقیانوس، با جزر و مد حمل شده اند. امروزه کدو تنبل در سراسر جهان به ویژه در اتریش کشت می شود، جایی که تاکنون سه گونه از Cucurbita pepo styriaca در دفترچه ثبت گیاهان زراعی ثبت شده است. کدو تنبل خاک زیادی نیاز ندارد. به جز خاک های کاملا شنی، در هر جایی قابل کشت است. بهترین خاک برای آن، خاک با زهکشی خوب، گرم، دارای مواد آلی کافی و آهک است. با این حال، کدو تنبل به شرایط آب و هوایی خاصی نیاز دارد. آنها نسبت به یخبندان حساس هستند و برای رشد به بارندگی کافی نیاز دارند. امروزه، کدو حلوایی در همه جا کشت می شود (grown).

متن کامل این مقاله تخصصی، گامی فراتر در دنیای صابون سازی است که فقط در دسترس هنرجویان دوره مقدماتی و پیشرفته صابون سازی و یا مشترکین پلن‌های نقره‌ای و طلایی سامانه نخبگان صابون ساز است.

دیدگاهتان را بنویسید