کارگاه پاک کردن سبزی موضوع گزارش کارآفرینی امروز است.
از صبح تا شب سروکارشان با سبزی است.
از پاک کردن سبزی، شستشو و بسته بندی در این کارگاه انجام می شود.
از ساعت 8 صبح تا 5.5 بعد اظهر مشغول به کارند.
توی یک بخش سبزی هایی که تازه آمده، ضایعات سبزی ها توسط خانم ها برداشته ، چوب ها و کثیفی ها و … جدا می شود.
قسمت دوم کار، قسمت بازبینی است. اگر آشغال سبزی، زردی و چوب اگه باشه در این بخش جدا می شود.
سر و ته ترب ها زده می شود برای قرار دادن در کنار سبزی ها
سبزی ها بازبینی شده به شستشو منتقل می شود.
[irp posts=”5278″ name=”کارآفرینی با کشت سبزی”]
سالن شستشو وان ها مختلفی دارد:
- وان گل گیری
- وان شستشو
- وان انگل گیری
- دو وان ضدعفونی کننده
میانگین روزانه 8-8.5 تن سیزی در این کارگاه تولید می شود
انواع سبزی ها در کارگاه پاک کردن سبزی آماده می شود:
- سبزی کوکو
- سبزی آش
- سبزی پلو
- سبزی قرمه
- سبزی سوپ
- سبزی دلمه
- سبزی کوفته
زنان دوشادوش مردان برای چرخاندن چرخ زندگی تلاش می کنند.
[irp posts=”5680″ name=”ایده راه اندازی کارگاه سبزی پاک کنی در خانه”]
اکثر خانم های که اینج مشغولند، سرپرست خوانوار هستند.
31 پرسنل خانم در اینجا کار می کنند.
28 خانم در غرفه های میادین کار می کنند.
32 آقا هم مشغولند و در اینجا فعالیت دارند.
کارهای سنگینی که خانم ها از عهده آن بر نمی آیند این آقایان انجام می دهند.
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
مشاهده ویدوی کارگاه پاک کردن سبزی