کارآفرینی با راه اندازی کارگاه پاک کردن سبزی

کارآفرینی با راه اندازی کارگاه پاک کردن سبزی

از صبح تا شب سروکارشان با سبزی است.

از پاک کردن سبزی، شستشو و بسته بندی در این کارگاه انجام می شود.

از ساعت 8 صبح تا 5.5 بعد اظهر مشغول به کارند.

کارگاه پاک کردن سبزی

توی یک بخش سبزی هایی که تازه آمده، ضایعات سبزی ها توسط خانم ها برداشته ، چوب ها و کثیفی ها و … جدا می شود.

قسمت دوم کار، قسمت بازبینی است. اگر آشغال سبزی، زردی و چوب اگه باشه در این بخش جدا می شود.

سر و ته ترب ها زده می شود برای قرار دادن در کنار سبزی ها

پاک کردن سبزی خوردن

سبزی ها بازبینی شده به شستشو منتقل می شود.

سالن شستشو وان ها مختلفی دارد:

  • وان گل گیری
  • وان شستشو
  • وان انگل گیری
  • دو وان ضدعفونی کننده

میانگین روزانه 8-8.5 تن سیزی در این کارگاه  تولید می شود

تولید انواع سبزی

انواع سبزی ها در اینجا آماده می شود:

  • سبزی کوکو
  • سبزی آش
  • سبزی پلو
  • سبزی قرمه
  • سبزی سوپ
  • سبزی دلمه
  • سبزی کوفته

زنان دوشادوش مردان برای چرخاندن چرخ زندگی تلاش می کنند.

کارآفرینی با پاک کردن سبزی

اکثر خانم های که اینج مشغولند، سرپرست خوانوار هستند.

31 پرسنل خانم در اینجا کار می کنند.

28 خانم در غرفه های میادین کار می کنند.

32 آقا هم مشغولند و در اینجا فعالیت دارند.

کارهای سنگینی که خانم ها از عهده آن بر نمی آیند این آقایان انجام می دهند.

گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده

مشاهده ویدیوی کارآفرینی با راه اندازی کارگاه پاک کردن سبزی:

 

حسن بسطامی

حسن علاقه مند به کسب و کارهای زودبازده، مشاغل خانگی و کسب و کارهای اینترنتی است. در این سایت ایده های جدید کسب و کار و همچنین تجربه یک دهه فعالیت خود در زمینه های مختلف کسب و کارهای اینترنتی را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *