کارگاه پاک کردن سبزی موضوع گزارش کارآفرینی امروز است.
از صبح تا شب سروکارشان با سبزی است.
از پاک کردن سبزی، شستشو و بسته بندی در این کارگاه انجام می شود.
از ساعت 8 صبح تا 5.5 بعد اظهر مشغول به کارند.
توی یک بخش سبزی هایی که تازه آمده، ضایعات سبزی ها توسط خانم ها برداشته ، چوب ها و کثیفی ها و … جدا می شود.
قسمت دوم کار، قسمت بازبینی است. اگر آشغال سبزی، زردی و چوب اگه باشه در این بخش جدا می شود.
سر و ته ترب ها زده می شود برای قرار دادن در کنار سبزی ها
سبزی ها بازبینی شده به شستشو منتقل می شود.
سالن شستشو وان ها مختلفی دارد:
- وان گل گیری
- وان شستشو
- وان انگل گیری
- دو وان ضدعفونی کننده
میانگین روزانه 8-8.5 تن سیزی در این کارگاه تولید می شود
انواع سبزی ها در کارگاه پاک کردن سبزی آماده می شود:
- سبزی کوکو
- سبزی آش
- سبزی پلو
- سبزی قرمه
- سبزی سوپ
- سبزی دلمه
- سبزی کوفته
زنان دوشادوش مردان برای چرخاندن چرخ زندگی تلاش می کنند.
اکثر خانم های که اینج مشغولند، سرپرست خوانوار هستند.
31 پرسنل خانم در اینجا کار می کنند.
28 خانم در غرفه های میادین کار می کنند.
32 آقا هم مشغولند و در اینجا فعالیت دارند.
کارهای سنگینی که خانم ها از عهده آن بر نمی آیند این آقایان انجام می دهند.
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
بیشتر بخوانید: کارآفرینی با کشت سبزی
بیشتر بخوانید: ایده راه اندازی کارگاه سبزی پاک کنی در خانه
مشاهده ویدوی کارگاه پاک کردن سبزی