خرد کردن گوجه ها برای تولید رب و عصاره

آموزش خوداشتغالی با تولید رب و عصاره در خانه

آموزش خوداشتغالی با تولید رب و عصاره در خانه

امروز در مدت کمتر از 5 دقیقه به شما آموزش می دهیم چگونه با تولید رب و عصاره درآمد حلالی را برای خود داشته باشیم!

سرمایه مورد نیاز برای تولید رب و عصاره در خانه

تولید رب و عصاره با سرمایه ای اندک در حد 500 هزار تومان قابل انجام است.

تولید رب و عصاره در خانه با سرمایه اندک
تولید رب و عصاره در خانه با سرمایه اندک

 

از این 500 هزار تومان، 400 هزار تومان برای خرید وسایل اولیه مورد نیاز مثل گاز و دیگ مصرف می شود و 100 هزار تومان برای خرید گوجه.

ایده تولید رب و عصاره در خانه
ایده تولید رب و عصاره در خانه

 

پس از خرید گوجه و شستشوی گوجه ها، آن ها را به قطعات کوچکتر خرد می کنیم.

خرد کردن گوجه ها برای تولید رب و عصاره
خرد کردن گوجه ها برای تولید رب و عصاره

پس از آنکه گذشت زمان استراحت گوجه های خرد شده باید آن ها را در دیگ ریخته و حرارت دهیم.

حرارت گوجه ها برای تولید رب در خانه
حرارت گوجه ها برای تولید رب در خانه

[irp posts=”2543″ name=”کارآفرینی با راه اندازی گلخانه پرورش گوجه فرنگی”]

نحوه تامین سرمایه اولیه برای تولید رب در خانه

در صورتی که برای تامین سرمایه اولیه دچار مشکل هستید می توانید از بسیج سازندگی وام دریافت کنید.

اگر کار بلد هستید که نیازی به مشاوره ندارید اما اگر به مشاوره نیاز داشتید می توانید از بسیج سازندگی مشاوره بگیرید.

پس از پخته شدن و آماده شدن گوجه ها آن را درون آبکش ریخته و با فشار از آبکش عبور می دهیم تا پوست گوجه ها جدا شود.

عبور دادن گوجه های پخته شده از آبکش برای جدا کردن پوست گوجه
عبور دادن گوجه های پخته شده از آبکش برای جدا کردن پوست گوجه

فوت کوزه گری تولید رب و عصاره در این است که شما بتوانید از سر زمین و مستقیم از خود کشاورز گوجه های تازه و مرغوب را با قیمت مناسب تر تهیه کنید.

آبکش کردن گوجه ها
آبکش کردن گوجه ها

برای انجام این کار روزانه 4 ساعت باید زمان صرف کنید.

روز اول که گوجه ها خریداری و شسته و خرد می شود زمان بیشتری باید بگذارید.

دو سه روز به گوجه ها استراحت می دهیم تا آماده شوند و روز آخر برای پختن و بسته بندی کردن محصول زمان بیشتری باید صرف کنیم.

پس از آنکه مجدد محتویات زیر آبکش را درون دیگ ریختیم و حرارت دادیم تا رب به خوبی قوام بیایید، صبر می کنیم تا رب سرد شود و آن را بسته بندی و به بازار عرضه می کنیم.

حرارت دادن مجدد گوجه های آبکش شده برای قوام آمدن
حرارت دادن مجدد گوجه های آبکش شده برای قوام آمدن
بسته بندی رب و عصاره برای عرضه به بازار
بسته بندی رب و عصاره برای عرضه به بازار

چطور باید کارت بهداشت و مجوز دریافت کنیم؟

برای اخذ مجوز باید مراجعه کنید به خانه بهداشت و آن ها شما را به مرکز بهداشت معرفی می کنند.

پس از انجام آزمایشات و بازدید از محل تولید شما در صورت نبود مشکل کارت بهداشت برای شما صادر خواهد شد.

[irp posts=”2010″ name=”کارآفرینی با تولید نشاء گوجه فرنگی”]

راهنمای فروش رب و عصاره تولید شده در خانه

برای فروش محصولات خود می توانید به سوپر مارکت مراجعه کنید و به نهادها و ارگان ها نمونه کار بدید و از آن ها سفارش بگیرید.

فروش رب در مغازه ها و نمایشگاه ها و سازمان ها
فروش رب در مغازه ها و نمایشگاه ها و سازمان ها

می توانید در نمایشگاه های بسیج سازندگی که برای کمک به فروش محصولات ایجاد شده اند شرکت کنید و از آن طریق مشتری جذب کنید.

فروش رب گوجه به مغازه داران
فروش رب گوجه به مغازه داران

درآمد این کار بستگی به میزان تلاش شما دارد.

در صورتی که فقط هفته ای یکبار اقدام به تولید رب و عصاره کنید ماهانه 400 هزار تومان سود خالص خواهید داشت و در صورتی که تلاش بیشتری داشته باشید حداقل ماهانه 1/5 میلیون تومان درآمد خواهید داشت!

 

گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده

تک ایده را در اینستاگرام دنبال کنید!

مشاهده ویدیوی آموزش خوداشتغالی با تولید رب و عصاره در خانه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *