کارآفرینی با تولید انواع ترشی!
تمام خوراک واحد تولیدی را از مزارع شهرستان دره شهر تهیه می کند.
بانوی کارآفرین دره شهری در سال رونق تولید توانسته یک واحد تولید انواع ترشی و دیگر محصولات خوراکی را راه اندازی کند.
[irp posts=”4959″ name=”آموزش خوداشتغالی با تولید رب و عصاره در خانه”]

ما در این واحد تولیدی بیش از 15 نوع ترشی تولید می کنیم .

در کنار تولید انوع ترشی، انواع مربا، رب گوجه، سبزی خورشتی و خوراکی و همچنین شیره خرما، شیره انگور و سرکه سیب تولید می کنیم.
واحد تولیدی کوچکی که از درآمد حاصل از آن 5 خانواده به صورت مستقیم کسب روزی می کنند.
در این واحد با رعایت مسایل بهداشتی محصول سالم برای مشتریان تولید می کنند.

تولیدات این واحد علاوه بر تامین نیاز داخلی به دیگر استان های کشور صادر می شود.
حدود 2 تن ر گوجه و انواع سبزیجات خورشتی و خوردنی به تهران و اراک صادر می شود.
این بانوی کارآفرین می گوید در صورت حمایت می تواند واحد تولیدی را توسعه دهید و برای 10-15 نفر شغل ایجاد کند.
کارافرینانی که با همت و خودباوری به رونق تولید در جامعه کمک می کنند نیازمند حمایت اند تا سرمایه اندکشان در مسیر تولید قرار گیرد.
حمایت از این واحدهای تولیدی علاوه بر توسعه مشاغل خانگی موجب بهبود کسب و کار هم می شود.
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده