ایده فراوری بادام زمینی!
بادام زمینی جزو دانه های روغنی بسیار مغذی محسوب می شود.
آستانه اشرفیه قطب تولید بادام زمینی در ایران است با این وجود در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی در این حوزه هیچ کاری انجام نشده است.
ایده فراوری بادام زمینی می تواند مورد توجه سرمایه گذاران و کارآفرینان قرار گیرد!
میرزایی، کارآفرین و تولید کننده بادام زمینی:

از یک دانه بادام زمینی حدود 200 گرم بادام زمینی تولید می شود!
آقای علی میرزایی که از باغداران نمونه آستانه اشرفیه است از همت خودش و خوانواده اش برای رونق تولید می گوید:
قبلا 1 هکتار زمین زیر کشت بادام زمینی داشتیم اما حالا حدود 15 هکتار زمین زیر کشت بادام زمینی داریم.
اعضای خوانواده میرزایی که 17-18 نفر هستند با هم کا می کنند و برای تولید و عرضه محصول به بازار همکاری دارند.

اگر چه بادام زمینی این آجیل خوشمزه جزء دانه های روغنی است اما سرشار از ویتامین است!
رنجبر-کارشناس غذایی اداره جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه:

بعضی افراد فکر می کنند بادام زمینی به خاطر داشتن روغن برای بدن مضر است که این تصور اشتباهی است.
بادام زمینی نه تنها برای بدن مضر نیست بلکه بسیار مفید است به خاطر چربی های غیر اشباع و مواد مغذی که درون بادام زمینی نهفته است.
اما نبود صنایع تبدیلی برای فراوری این دانه روغنی و آجیل خوشمزه آنطوری که باید نتوانسته از این محصول استفاده بعمل آورد.
از بادام زمینی محصولات گوناگونی چون روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی و خلال بادام تولید می شود.
منجمی-معاون بهوبد تولیدات اداره جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه:

در ادامه راهبردهای وزارت کشاورزی در حقیقت ایجاد کارخانجات و صنایع تبدیلی در کنار مزارع بادام زمینی باید لحاظ شود.
آستانه اشرفیه قطب تولید بادام زمینی است اما با این وجود از داشتن کارخانجات صنایع تبدیلی محروم است!
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده