ایده روغن گیری از دانه های روغنی موضوع گزارش امروز است.
ایده خوبی به ذهنش آمده بود!
می گوید از ظرفیت کشاورزی شهرستان دره شهر مثل همین دانه ای روغنی یک کارگاه تولیدی راه اندازی کردم.
آقای دانیالی می گوید:
خیلی ها ممکنم است دانه های روغنی مانند کنجد یا آفتابگردان را به صورت خام مصرف کنند اما من این دانه های روغنی را از کشاورزان می گیرم و روغن گیری می کنم.
7 ماهی هست که کارگاه روغن گیری دانه های خوراکی راه اندازی کرده!

روز اول فقط روغن آفتابگردان و روغن کنجد را تولید میکردیم!

اما الان نارگیل، روغن هسته دانه، روغن سیاه دانه، روغن بادام تلخ، روغن بادام شیرین، روغن زیتون و دیگر روغن ها را تولید می کنیم.

و این روغن های گیاهی در شهرستان طرفداران زیادی دارد.
مشتری: از وقتی این کارگاه راه اندازی شده ما روغن خوراکی مورد نیازمون را در این کارگاه تهیه می کنیم.
این جوان موفق کارآفرین از برنامه های آینده اش می گوید.
یکی از برنامه هایم اینه که این واحد تولید را توسعه بدم و به تمام نقاط کشور پخش کنم.
آقای دانیالی علاوه بر خود برای دو نفر هم اشتغال زایی کرده است.
حمایت و پشتیبانی از این گونه طرح های تولیدی علاوه بر صنعتی کردن گیاهان خوراکی موجب رونق در چرخه تولید و اشتغال جوانان جویای کار می شود.
[irp posts=”5064″ name=”ایده فراوری بادام زمینی!”]
گردآوری و تدوین: آکدمی کسب و کار تک ایده
به اینستاگرام تک ایده بپیوندید!