کارآفرینی با تولید نبات

کارآفرینی با تولید نبات

سالهاست که نبات با نام یزد گره خورده!

معتقدند این شیرینی دلپذیر هم جنبه درمانی داره و هم برای نساط و شادابی بکار می رود.

اما خوانواده افضلی تولید کننده برتر نبات کشور معتقدند تولید این همه کاره شیرین از سازو کار خاصی برخورداره!

بزرگ ترین کارخانه تولید نبات در کشور

بزرگ ترین کارخانه تولید نبات در کشور

بیشتر بخوانید:  ایده راه اندازی کارگاه پخت باقلوا

عباسی – مدیر فنی کارخانه تولیدی نبات:

عباسی - مدیر فنی کارخانه تولیدی نبات

عباسی – مدیر فنی کارخانه تولیدی نبات

یک سری از ویزگی ها رعایت می شود مثل:

  • زمان گرمخانه گذاری
  • زمان حرارت دیدن نبات

بیشتر بخوانید: ایده راه اندازی کارگاه تولید نقل

آقای افضلی- مدیر عامل کارخانه تولید نبات:

آقای افضلی کارخانه تولید نباد در یزد

آقای افضلی کارخانه تولید نباد در یزد

نبات خوب نباتیه که صرفا از آب و شکر باشد. پساب پخت های قبل یا شیره نبات مجدد برنگردد به چرخه تولید یا از بلانکت یا جوهر همان ماده شیمیایی خطرناک است که جنبه غذایی ندارد و به غلط برخی برای سفید کردن رنگ نبات از ان بهره می برند کاری که در این کارخانه تولیدی انجام نمی شود.

آقای افضلی- مدیر عامل کارخانه تولید نبات:

حداقل زمانی که یک نبات باید داخل گرمخانه باشد 5 روز است. از 5 روز تا 20 روز هر چه که نبات بیشتر داخل گرمخانه بماند نبات تکمیل تر می شود.

خانم افضلی- مدیر داخلی  بزرگترنی کارخانه تولید نبات:

2 شیفت کاری کار میکنیم که هر شیفت کاری 33 نفر برای خط نبات و برای خط قند 12 نفر هستند.

گردآوری و دتدوین: آکادمی کسب وکار تک ایده

 

مشاهده ویدیوی کارآفرینی با تولید نبات

حسن بسطامی

حسن علاقه مند به کسب و کارهای زودبازده، مشاغل خانگی و کسب و کارهای اینترنتی است. در این سایت ایده های جدید کسب و کار و همچنین تجربه یک دهه فعالیت خود در زمینه های مختلف کسب و کارهای اینترنتی را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *