کارآفرینی با تولید دمنوش های گیاهی
زهرا کاوه، کارآفرین در زمینه تولید و فرآوری دمنوش های گیاهی است.
امروز با مجموعه کارآفرینی خانم کاوه همراه شدیم تا با این کسب و کار بیشتر آشنا شویم!
با ما همراه باشید!
زهرا کاوه، کارآفرین در زمینه تولید و فرآوری دمنوش های گیاهی:

من عملا کارمو از سال 1385 شروع کردم و در سال 1389 محصول ما تجاری سازی شد.
در ابتدا حدود 8-10 نفر در اینجا مشغول به کار بودند اما الان 40-50 نفر شاغل هستند.
در ابتدا من و پدرم به صورت سنتی این کار را انجام می دادیم و در مدتی که به خاطر این که گیاهان دارویی جای تحقیقات و توسعه زیادی دارند ما اومدیم در قالب علمی این کار را توسعه دادیم.
در حال حاضر به صورت پایلوت سوله ای می توانیم محصولات را تولید و روانه بازار کنیم.
محصولات تولیدی ما دمنوش های و چای کیسه ای معطر هستند.
دمنوش هایی که تولید می شود اینجا اغلبشون محصولات ارگانیک هستند.
یک سری از گیاهان نیز که در طبیعت نمی توان جمع آوری کرد از طریق کشت بافت تولید می شوند.
گیاهان حاصل از کشت بافت عاری از هر گونه باکتری، بیماری و قارچ هستند و این به نوعی دانش شرکت ما هستش!
موفقیت در طراحی و بسته بندی دمنوش های گیاهی
خانم کاوه:
سعی کردیم که در زمینه بسته بندی و طراحی حرف برای گفتن داشته باشیم و رقابت کنیم با برندهای دیگر که از کشورهای دیگر وارد ایران می شوند.
کارآفرین داستان ما ادامه می دهد:
در بسته بندی نیز تا حدی موفق عمل کرده ایم و با استقبال خوبی نیز در خارج از کشور مواجه شده ایم.
خانم کاوه می گوید:
برنامه من برای آینده این است که با توجه به افزایش چند برابری هزینه دستگاه ها با تیمی از دانشجویانی که در زمینه فناوری دستگاه ها فعالیت می کنند مذاکره کرده ایم و وارد مرحله اجرا شده ایم.
دستگاه بسته بندی را با مهندسی معکوس داریم بومی سازی می کنیم.
ما در 8 تا از استان ها بهترین گونه های گیاهی را شناسایی کرده ایم.
افراد مختلف در حدود 40 نفر که از طبیعت گونه های گیاهی با مواد معطره زیاد را جمع آوری می کنند.
صادرات ما به 5 کشور از جمله کشورهای عربی انجام می شود و ارزآوری خوبی نیز داشته ایم.
محصولات را مستقیم از کشاور می خریم.
کشاورزان آموز دیده اند و در بحث استفاده از سموم و استفاده از روش های پیشرفته خوب عمل می کنند.
[irp posts=”6429″ name=”کارآفرینی با تولید دمنوش های علف لیمو”]
انواع دمنوش های تولیدی مجموعه کارآفرینی خانم زهرا کاوه:
- بابونه
- آویشن
- اسطوخودوس
- گزنه و کارویک که از خوانواده زیره است
- چای سبز
- انواع دارچین هایی که در واقع ترکیب شدن با طعم های گیاهی مثل زعفران، دارچین، زنجبیل و اسریاست.
همکاران ما کنترل نهایی را پر از دستگاه های صوت انجام می دهند که در صورت اشتباه دستگاه های این همکاران کنترل نهایی را انجام می دهند.
کارکنان شرکت از کار در این کارخانه ابراز رضایت دارند!

در آزمایشگاه کنترل کیفی انواع آزمایشات در جهت کنترل کیفیت محصول انجام می شود.
برای را هاندازی کسب و کار نیاز به یک برنامه ریزی در ایتدای کار هست.
ما برای راه اندازی کسب و کار ابتدا بازار را مطالعه کردیم.
یعنی مطالعه بازار یکی از مهمترین ارکان راه اندازی یک کسب و کار است.
تولید ستختی های خودش را دارد اما اون برکتش و دعای خیر خوانواده هایی که با ما همکاری می کنند خیلی برای ما اهمیت دارد!
باید در نظر داشته باشند که مصرف بالای کارای ایرانی باعث رونق بازار و اشتغال و در واقع بهتر شدن کشورمان می شود.
ما هر چه محصولات کشور خودمان را مصرف کنیم کارآفرینان سمت توسعه کار و سمت بهبود در کیفیت کار می روند.

خانم کاوه رمز موفقیت خود را اینگونه بیان می کند:
- توکل به خدا
- ارتقاء کیفیت محصولات
- مشتری مداری
- ارتباط خوب با پرسنل
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
سلام من میخواستم در این زمینه فعالیت کنم البته در حوزه خانگی میشه منو راهنمایی کتید
با سلام و احترام
آموزشگاه های زیر نظر فنی و حرفه ای اقدام به آموزش تولید و فراوری دمنشو های گیاهی می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونید عبارت “فنی و حرفه ای آموزش تولید دمنوش های گیاهی” را در گوگل جستجو فرمایید.
با سلام از کشت زیره سبز امسال مقداری اسانس طبیعی زیره سبز با انالیز معتبر از آزمایشگاه معتبرتولید کردیم شرکتهای مواد غذای کیک سازی های بزرگ داروسازیها شرکتهای چاشنی ساز تولید کننده چای ارتباطی ندارین بتونیم به اونها بفروشیم 09368707502