کارآفرینی با تولید فندق

کارآفرینی با تولید فندق!

روستای لزیر در ارتفاع 900 متری از سطح دریا و در 20 کیلومتری جنوب شهر رویان واقع شده است.

تولید فندق یکی از محصولات این منطقه است….

آقای اسکندری یکی از 2000 بهره بردار فندق در مازندران است.

آقای اسکندری :

حدود 34 سال در حدود 1 هکتار زمین در اختیار دارم.

آقای اسکندری تولید کننده فندق
آقای اسکندری تولید کننده فندق

امسال به برکت بارندگی های سال گذشته برداشت محصول خوبی داشته است و در حدود 2 تن فندق برداشت کرده اند و برداشت فندق را هنوز نیز ادامه می دهند.

بیشتر بخوانید: کارآفرینی با کشت و پرورش فندق

علاوه بر ارگانیک بودن فندق، کاشت این درخت چند مزیت دیگر هم دارد:

  1. استفاده از کود حیوانی به جای استفاده از کود شیمیایی
  2. عدم استفادها ز سموم شیمیایی
  3. مصرف کم آب
  4. ماندگاری بالا

پسر عموی آقای اسکندری هم چند سال است که از درختان اصلاح شده فندق بهره می برد.

پسر عموی آقای اسکندری تولید فندق در لزیر
پسر عموی آقای اسکندری تولید فندق در لزیر

در این باغ 1 هکتاری فندق های فرتیل، رند، سه گل اصلاح شده کشت شده است که رقم های درشت تری نسبت به فندق های محلی هستند.

کارآفرینی با تولید فندق های اصلاح شده
کارآفرینی با تولید فندق های اصلاح شده

پسر عمومی آقای اسکندری امسال بیش از 2.5 تن فندق برداشت کرده اند.

بیشتر بخوانید: ایده کارآفرینی با کشت گیاه جمبو (Jambo)

در این شهرستان 300 بهره بردار در سطح 150 هکتار باغات فندق فعالیت دارند که حدود 300 تن محصول به ارزش 150 میلیارد ریال تولید می شود.

بیشتر بخوانید!  کارآفرینی با کشت و پرورش فندق
رنجبر معاون جهاد کشاورزی شهرستان نور
رنجبر معاون جهاد کشاورزی شهرستان نور

در استان مازندران بیش از 1400 هکتار زیر کشت فندق است و تولیداتی به ارزش 900 میلیارد ریال را به بازار عرضه می کنند.

گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده

مشاهده ویدیوی کارآفرینی با تولید فندق

حسن بسطامی

حسن علاقه مند به کسب و کارهای زودبازده، مشاغل خانگی و کسب و کارهای اینترنتی است. در این سایت ایده های جدید کسب و کار و همچنین تجربه یک دهه فعالیت خود در زمینه های مختلف کسب و کارهای اینترنتی را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید