کارآفرینی با تولید فندق!
روستای لزیر در ارتفاع 900 متری از سطح دریا و در 20 کیلومتری جنوب شهر رویان واقع شده است.
تولید فندق یکی از محصولات این منطقه است….
آقای اسکندری یکی از 2000 بهره بردار فندق در مازندران است.
آقای اسکندری :
حدود 34 سال در حدود 1 هکتار زمین در اختیار دارم.

امسال به برکت بارندگی های سال گذشته برداشت محصول خوبی داشته است و در حدود 2 تن فندق برداشت کرده اند و برداشت فندق را هنوز نیز ادامه می دهند.
علاوه بر ارگانیک بودن فندق، کاشت این درخت چند مزیت دیگر هم دارد:
- استفاده از کود حیوانی به جای استفاده از کود شیمیایی
- عدم استفادها ز سموم شیمیایی
- مصرف کم آب
- ماندگاری بالا
پسر عموی آقای اسکندری هم چند سال است که از درختان اصلاح شده فندق بهره می برد.
[irp posts=”2422″ name=”کارآفرینی با کشت و پرورش فندق”]

در این باغ 1 هکتاری فندق های فرتیل، رند، سه گل اصلاح شده کشت شده است که رقم های درشت تری نسبت به فندق های محلی هستند.

پسر عمومی آقای اسکندری امسال بیش از 2.5 تن فندق برداشت کرده اند.
در این شهرستان 300 بهره بردار در سطح 150 هکتار باغات فندق فعالیت دارند که حدود 300 تن محصول به ارزش 150 میلیارد ریال تولید می شود.

در استان مازندران بیش از 1400 هکتار زیر کشت فندق است و تولیداتی به ارزش 900 میلیارد ریال را به بازار عرضه می کنند.
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده