گانودرما لوسیدوم نام علمی گیاهشناسی یک قارچ معروف و شناخته شده در طب چینی است.
سابقه استفاده از قارچ گانودرما لوسیدوم به 2000 سال قبل باز می گردد.
کارآفرینی با تولید قارچ گانودرما در ایرانبه تازگی یک شرکت ایرانی گیاه گانودرما لوسیدوم را در داخل کشور تولید کرده است.

این قارچ مکمل دارویی است و آنگونه که گفته می شود 170 آنتی اکسیدان دارد که از بیماری های مختلف جلوگیری می کنند.
این آنتی اکسیدان ها مقاومت بدن در برابر انواع بیماری ها را بالا میبرند.

گیاه گانودرما لوسیدوم به تایید مراجع بهداشتی ایران رسید و بر مبنای تست های بالینی خواص درمانی آن تایید شده است.
با این وجود تاکنون مکانیسم عمل این قارچ جهت مقابله با بیماری ها از جمله سرطان و از بین بردن تومورها کشف نشد است!
تمامی نتایج بر اساس تست های بالینی انجام شده و برای استفاده از گیاه گانودرما لوسیدوم مجوز استفاده صادر شده است.
شرکت تولید کننده قارچ گانودرما لوسیدوم به عنوان شرکت خلاق در حوزه گیاهان دارویی در معاونت علمی ریاست جمهوری به ثبت رسیده است.

بستر سازی برای تولید قارچ گانودرما لوسیدوم به طور طبیعی در ایران وجود ندارد و پرورش ان در شرایط طبیعی ایارن بسیار سخت و دشوار است!
این شرکت بسته به میران سفارش از شرکت های داروسازی محصول خود را تولید می کند.
شرکت تولید کننده گانودرما لوسیدوم در جشنواره گیاهان دارویی حضور فعال داشته و از تمایل افراد زیادی جهت پرورش قارچ گانودرما لوسیدوم سخن به میان آمده است.

مسئولین این شرکت با ارسال درخواست کمک از دانشگاه تهران جهت انجام آنالیز های بیشتر بر روی قارچ گانودرما لوسیدوم می گویند:
دانشگاه تهران نتیجه آنالیز ها بر روی قارچ گانودرما لوسدیوم را برای ما ارسال کرده.
مشخص شده این قارچ یکی از قارچ های بسیار مفید جهت پرورش در ایران است.
کدام قسمت قارچ گانودرما لوسیدوم عصاره اصلی این گیاه را در خود جای داده؟
کدام قسمت این گیاه گانودرما لوسیدوم قابل استفاده است؟
قسمت پهنی که روی قارچ ملاحظه می کنید زمانی که به زمان اسپور دهی رسیده باشد مهمترین بخش دارویی این گیاه است!

یعنی باید شرایطی فراهم کنید که زمان پیش از تولید اسپور و زمانی که اسپور داره از دست میره این قارچ را چیده و عصاره گیری کنید.
محیط پرورش قارچ گانودرما لوسیدوم حداقل باید استرلیزه باشد و هیچ میکروب یا آلودگی نداشت باشد.
رطوبت محل پرورش باید 99 درصد باشد و درجه حرارت های مختلف در زمان های مختلف نیاز دارد!
آیا همه می توانند از قارچ گانودرما لوسیدوم استفاده کنن؟
مصرف برای عموم آزاده و محدودیتی نداره اما دوز میزان مصرف خیلی مهمه!!!
اگر این قارچ به صورت پودر خشک مصرف شود:
روزانه بین 1 تا 5 گرم مجاز است اما بهتر است از 1 گرم شروع شود و بعد از حدود هر 2 هفته نیم گرم به دوز مصرف اضافه شود.
اگر عصاره قارچ گانودرما را مصرف می کنید:
جهت عصاره گیری باید پودر خشک قارچ گانودرما لوسیدوم را به مدت حداقل 4 ساعت در آب بجوشانید و سپس آنرا صاف کنید.
میزان مصرف عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم به میزان 5 تا 15 میلی لیتر مجاز است!
اغراق در فضای مجازی درباره قارچ گانودرما لوسیدوم
ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی قطعا نمی تواند به طور کامل صحت داشته باشد!
ادعاهای اثبات شده در مورد قارچ گانودرما را در زیر فهرست می کنیم:
- خاصیت ضد سرطانی
- میزان آنتی اکسیدان های موجود در عصاره گیاه
- بالا بردن مقاومت بدن
- قبل استفاده در درمان بیماری هپاتیت
- تنظیم آنزیم های کبد
- مناسب برای سیستم قلبی- عروقی
- پائین آورنده فشار خون
- پایین آورنده کلسترول
- جلوگیری از انسداد رگ ها
[irp posts=”4603″ name=”آموزش پرورش قارچ گانودرما در خانه”]
اثرات جانبی قارچ گانودرما
گرچه این قارچ قادر به درمان یک مجموعه گسترده از بیماری ها است، اما قبل از مصرف آن به پزشک خود مراجعه کنید زیرا عوارض جانبی ای نیز وجود دارد.
بیشترین عوارض جانبی پس از مصرف طولانی مدت گزارش شده است.
اگر در حال برنامه ریزی برای مصرف قارچ برای مدت بیش از سه ماه هستید، با پزشک خود مشورت کنید.
در برخي از مطالعات ذکر شده در بالا، بعضی از عوارض جانبی مصرف قارچ عبارتند از:
- اسهال
- حالت تهوع
- بی خوابی
- یبوست
- دهان خشک
- جوش یا خارش
- خونریزی بینی
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
منابع:
آپارات دکتر اردلان قیلاوی زاده