مواد غذایی کم ارزش میتواند سلامتی افزاد را به خطر اندازد.
اما راهکارهایی برای تغذیه سالم نیز وجود دارد.
راهی که بانوی کارآفرین آباده ای موفق شده با ایجاد کارگاه تولیدی چیپس میوه، میوه های خشک را به عنوان میان وعده ی سالم و پر انرژی به سبد غذایی خوانواده ها اضافه کند.
خانم جانثار کارآفرین آباده ای می گوید:

در سال 86 در مجموعه ای کوچک با 3 هزار نفر از دوستان این کار را شروع کردیم و کارگاه فرآوری میوه های خشک را تاسیس کردیم.
میوه های خشک تولیدی در این کارگاه عبارتند از:
- هلو
- کیوی
- شلیل
- گلابی

[irp posts=”5623″ name=”خوداشتغالی با تولید چیپس میوه”]
محصولات باغی و کشاورزی که در تهیه آن ها افزودنی و نگهدارنده استفاده نشده به صورت کاملا طبیعی تهیه می شود و این کار گسترش پیدا کرده است.
سرکار خانم جانثار از زنان کارآفرین شهرستان آباده هستند که تاکنون برای 20 نفر اشتغالزایی کرده اند.
افرادی که از مشغول شدن در این کارگاه رضایت کامل دارند.
میوه های خشک منبع غنی از ویتامین ها هستند.
کپسول های طبیعی که می توانیم به عنوان یکی از میان وعده های سالم، مغذی و مفید برای تمامی گروه های سنی معرفی نماییم.
پتاسیم، منیزیم، آهن، ویتامین A به خصوص در میوه ها و برگه هایی که زرد هستند مثل برگه هلو و برگه زردآلو وجود دارند.
از آنجا که 30 درصد از محصولات کشاورزی دچار ضایعات می شوند ایجاد واحدهای فرآوری میوه های خشک می تواند درصد قابل توجهی از هدر رفت محصول را کاهش دهد.
با صادرات این محصولات ارز قابل توجهی وارد کشو می شود.
غلامی- باشگاه خبرنگاران جوان
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
مشاهده ویدیوی کارآفرینی با راه اندازی کارگاه تولید چیپس میوه