ایده های کارآفرینی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری
آزمایشگاه زیست شناسی دانشگاه حکیم سبزواری جایی است که چند ماهی است محل کارآفرینی دانشجویان خلاق رشته زیست شناسی این دانشگاه شده است.
دانشجویان این دانشگاه از آدامس مسکن و شکلات سفید گرفته تا خمیر دندان خوراکی را برای نخستین بار تولید کردند.
[irp posts=”1022″ name=”آموزش پرورش میل ورم در خانه”]

مصرف خوراکی خمیر دندان تولید آن ها هیچ منعی برای کودکان ندارد و خواصی زیادی دارد از جمله:
- آنتی باکتریال
- سفید کننده
- ضد عفونی کننده
شکلات شیر سنجد از دیگر تولیدات این دانشجویان است!
شکلات شیر کنجد برای افرادی که از پوکی استخوان رنج می برند بسیار موثر است.
آدامس تولید شده توسط این دانشجویان کارآفرین کاملا گیاهی است و با گیاهان بومی ایران درست شده است و برای تسکین درد استفاده می شود و گزارشاتی از تاثیر مثبت در کاهش سردرد نیز داشته است.
بعضی از دانشجویان نیز بر روی تکثیر گونه های گیاهی و جانوری متمرکز شده اند.
مثلا تولید قارچ کامبوجا توسط این دانشجویان انجام شده است.
قارچ کامبوجا قارچی است که خاصیت دارویی دارد.

[irp posts=”300″ name=”کارآفرینی با پرورش قارچ کامبوجا”]
پرورش و تکثیر میلورم برای تغذیه ماهیان و طیور نیز توسط این دانشجویان انجام می شود.

گروهی دیگر از این دانشجویان موفق به پرورش قارچ گانودرما لوسیدم شدند، قارچی که منجربه افزایش ایمنی بدن می شود و در حال تلاش برای تولید دارو با ارزان ترین قیمت و بالاترین کیفیت هستند.
گروهی دیگر با تحقیق و پژوهش و راه اندازی کارگاه موفق به تولید نیمه تجاری محصول و درآمدزایی بیشتر شدند.

نوشیدنی خوشمزه ای که در تصویر زیر مشاهده می کنید با جلبک اسپیرولینا تولید شده است.

جلبک اسپیرولینا جلبکی است که قند و چربی خون را کاهش می دهد.
گرداوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده