کارآفرینی با فراوری خرما!
خرما میوه ی مهم استان بوشهر است.
میوه ای شیرین و پر خاصیت که بعضی از افراد به ویژه کودکان میلی به خوردنش ندارند.
فراوری خرما
حالا کارآفرین بوشهری خرما را به گونه ای فراوری می کند که این افراد هم از خوردن خرما بی نصیب نمانند.
برحسب ذائقه ی افراد طعم های مختلفی استفاده کرده ایم برای مثال بعضی افراد طعم قهوه و نسکافه را می پسندند و بعضی دیگر ، به ویژه کودکان، طعم موز و توت فرنگی جذاب تر است.

در اینجا خرما با طعم های متفاوت فراوری می شود جایی که ماهانه 100 تن ظرفیت تولید دارد و در حال حاضر طی دو الی 3 شیفت حدود 80-100 تن خرمای فراوری شده تولید می شود.
در استان بوشهر سالانه 150 هزار تن خرما تولید می شود.
[irp posts=”3038″ name=”کارآفرینی با اختراع شیره نگهدارنده خرما”]
آقای جوکار، کارآفرین در حوزه فراوری خرما می گوید:

برای تامین خوراک کارخانه مشکلی نداریم.
خرما از دشتستان، برازجان و سایر شهرهای استان بوشهر تهیه می شود.
او می گوید: عمده ی خرمای مورد استفاده در این کارخانه خرمای کبکاب است.
تولید این فراورده های خرمایی به زندگی کارکنان این کارگاه نیز طعم کار و تلاش داده اشت.
تولید کننده محصولات فراوری شده خرما در بوشهر معتقد است کیفیت، مشتریان را جذب می کند.
آقای جوکار می گوید:
در همین مدت کوتاه که تولید خود را شروع کرده ایم سفارشاتی از کشورهای حاشیه خلیج فارس داشته ایم.
اخیرا قطر برای اخذ نمایندگی از ما وارد مذاکره شده است.
تولید خرمای طعم دار نگرانی کشاورزان و باغداران استان را برای بازاریابی دسترنجشان کاهش داده است.
همچنین برای مردمان این خطه شغل ایجاد کرده است و کشورهای دیگر را هم از این میوه ی بهشتی بی نصیب نگذاشته است.
گردآوری و تدوین : آکادمی کسب و کار تک ایده
عرض سلام و احترام. بنده کارشناس آموزش زنان روستایی جنوب استان سیستان و بلوچستان هستم .آیا امکان اینکه آموزش درکارخانه یا کارگاه شما وجود دارد. با چه شرایطی ممنونم پاسخ بفرمایید.
درود بر شما
این گزارش مربوط به یکی از کارآفرینان هستش که شماره تماس یا اطلاعات ارتباطی از ایشان نداریم