سیب کاستارد

سیب کاستارد فرصت جدید پولسازی در ایران

سیب کاستارد (Custard apple) یا شوگر اپل (sugar-apple) میوه لذیذی است که در آفریقای جنوبی به راحتی رشد می کند. شرایط گرمسیری و نیمه گرمسیری برای میوه دهی ایده آل است، در حالی که شرایط گرمتر و خشک تر، بهترین گل ها را می دهد.
آنها درختان برگریز هستند، بنابراین هر سال برگ های خود را می ریزند. این درختی است که دائماً در حال تغییر است و همیشه چهره ای متفاوت اما به همان اندازه دوست داشتنی ارائه می دهد. برای یک گزینه واقعا زیبا که میوه های مقاومت ناپذیری ( irresistible fruits) دارد، تعدادی را در باغ خود قرار دهید.

مواد مغذی و فواید سیب کاستارد

به طور کلی، سیب کاسترد سرشار از فیبر غذایی، ویتامین C و ویتامین های B (از جمله ویتامین های B2، B3،B5، B6 و B9) است. آن ها همچنین دارای کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، پتاسیم و فسفر هستند.
این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است، به این معنی که به پیشگیری و مبارزه با سرطان کمک می کند و از آسیب آهسته به سلول ها که توسط رادیکال های آزاد ایجاد می شود، جلوگیری می کند. شوگر اپل همچنین می تواند خلق و خوی شما را تقویت کند، ممکن است برای بینایی شما مفید باشد، از فشار خون بالا جلوگیری کند، به سلامت قلب کمک کند و به دستگاه گوارش شما نیز کمک کند.
شوگر اپل (Sugar Apple)

شوگر اپل خود را پرورش دهید

درختان سیب کاستارد به زیبایی باغ شما می افزایند. آن ها به یک نقطه آفتابی با جریان هوا و خاکی که به خوبی زهکشی شده باشد نیاز دارند. آنها در نواحی که آب در خاک اطراف درختان جمع شود خوب عمل نمی کنند.  این درختان وقتی هرس نشوند می توانند به ارتفاع بین 3 تا 6 متر برسند. با مقداری کود گیاهی ( mulch) و مقدار متوسط آب، آن ها می توانند به زیبایی رشد کنند و میوه های خوشمزه ای تولید کنند.

انواع سیب کاستارد

مختلف سیب کاستارد وجود دارد. همه آنها طعمی شیرین و خامه ای، عطر وانیل تند ( heady vanilla aroma) و دوز سالمی از ویتامین ها و مواد معدنی دارند. اما، هر کدام منحصر به فرد است.

سیب سبز

این رایج ترین نوع است. نوع سبز آن نسبت به میوه های قرمز و بنفش کمی طعم ترش دارد و بیشتر شبیه آناناس است. طعم تندتری دارد و مورد علاقه بسیاری افراد است.

سیب قرمز

این به خصوص زیباتر و شیرین تر از گونه های بنفش و سبز است. نرم تر از سورسپ ( soursop) معروف است.

سیب ارغوانی

این ملایم تر از سه گونه دیگر است و بومی دریای کارائیب و آمریکای مرکزی است.
موقعیت – درختان شوگر اپل بخش گرم، عاری از یخبندان و باد را از باغ ترجیح می دهند. به راحتی در آفتاب کامل رشد می کنند. آنها در دمای بین 15-25 درجه سانتیگراد بسیار خوب عمل می کنند. به هر درخت حدود 4 تا 5 متر فضا در اطراف آن اختصاص دهید.
نوع خاک – درختان شوگر اپل در خاک های لومی شنی ( sandy loam soils) بهترین رشد را دارند. مخلوطی از کمپوست، خاک گلدان و ماسه بستر رودخانه بسیار خوب خواهد بود.
اندازه: ارتفاع این درخت بین 2 تا 6 متر است.
آبیاری – پس از کاشت درخت، خاک باید مرطوب (اما نه خیس) نگه داشته شود. آنها مستعد پوسیدگی ریشه هستند. اگر باران نبارد یک درخت مستقر به آبیاری هفتگی نیاز دارد.
مالچ ( Mulch) – برای جلوگیری از خشک شدن سریع خاک، به خوبی مالچ پاشی کنید. از مواد ارگانیک مانند قلمه چمن یا کاه استفاده کنید.
کوددهی – پس از سفت شدن میوه با کود آلی کوددهی کنید.
هرس – زمستان بهترین زمان برای هرس شاخه های درخت سیب کاستارد است، اما فقط به یک هرس سبک نیاز است.
رشد ظرف – اگر گلدان دارای زهکشی مناسب باشد، درختان سیب کاستارد را می توان در ظروف بزرگ پرورش داد. مخلوط خاک شما باید شن و ماسه رودخانه (25%)، کمپوست (25%) و خاک گلدان (50%) باشد.
برداشت – این سیب یک میوه اقلیمی است و در مرحله بلوغ زمانی که میوه شروع به تغییر رنگ از سبز به سایه رنگ واریته خود می کند، برداشت می شود.
در این پست با سیب کاستارد آشنا شدیم. کشت این درخت، تولید نهال و بذر و همچنین میوه آن به عنوان کسب و کار پولساز در ایران مطرح می باشد و برای افرادی که به دنبال ایده جدید برای راه اندازی شغل جذاب خواهد بود.
منبع:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + پانزده =