چند وقتیه بخش از تولید ۱۲۴ هزار تنی پای مرغ مازندران به صورت خام صادر می شود.
در این پست گزارشی از صادرات پای مرغ و لزوم ایجاد واحد های فراروی پای مرغ در کشور را ملاحظه می کنید
در ۶ ماهه اول سال جاری بیش از ۱۹۰۰ تن پای مرغ به کشورهای هنگ کنگ, میانمار, و کشور ویتنام صادر شده است.

چشم بادمی ها همین پای مرغ به ظاهر بی ارزش را با فراوری چندین برابر ارزش میدن!
پای مرغ در کشورهای دیگر با تکنولوژی بالا به مواد اولیه دارویی و بهداشتی و آرایشی تبدیل می شود و با ارزش افزودن هبالا به کشور بر میگرده.
وجود ظرفیت بالای فراوری پای مرغ در مازندران
مسوولان جهاد کشوارزی مازندارن معتقدند ظرفیت ۲۴ هزار تن پای مرغ برای فراوری وجود دارد.
اما چرا با وجود این میزن ظرفیت, تولید کنندگان تاکنون رغبتی برای راها ندازی صنعت فراوری نداشته اند؟

سرمایه گذاران به دلایل مختلف از جمله تکنولوژی مورد نظر که هنوز به داخل کشور منتقل نشده و مباحث اقتصادی با توجه به تغییر تحولاتی که در ماه های گذشته در مبحث ارزی داشتیم که رغبت به صادرات و توجیه اقتصادی فضای ادراتی خیلی بهتر شده یکی از دلایلش این بوده که تا حالا اقبال از طرف سرمایه گذاران صورت نگرفته.
ضمن این که دغذغه های زیست محیطی و دامپزشکی هم مباحثی بوده که سرمایه گذران در این فضا کم رنگ ظاهر شده اند.
یکی از تولید کنندگان می گوید:
ماشین آلات فراوری پای مرغ را از کشور آلمان وارد کردیم.
در واقع بخش اول فراوری را می توانیم داخل ایران انجام دهیم چون بقیه فراوری نیازمند تکنولوژی بالا دارد که ایران دسترسی به آن ندارد.
گرداوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
مشاهده ویدیوی کارآفرینی با صادرات پای مرغ