پروش ماهی خاویار در استانی بیابانی!
قم یکی از کوچکترین استان های کشور است ولی علاوه بر مرکزیت علوم دینی دستی هم در تولید ماهی خاویار دارد!
“ممنوعیت صد تجاری ماهیان خاویاری دریای خزر” خبری بود که موجب شد عده ای در قم محدودیت را به فرصت تبدیل کنند.
حالا سالهاست که این آب لب شور میزبان کم نظیرترین آبزی جهان است.
لوکس ترین خوراکی دنیا در دل همین خاویار است.
مرواریدهای سیاهی که هر جایی پیدا نمی شوند.
خاویار کیلویی 28 میلیون تومان!
حالا همین ارزش و قیمت انگیزه ای شده برای عده ای جوان تا به پرورش این آبزی رو بیاورند.
از 4 استخر پرورش این آبزی در قم 250 کیلوگرم خاویار استحصال می شود.
پیش بینی طرح در سال، تولید 1 تن خاویار و 20 تن گوشت است.
[irp posts=”1409″ name=”کارآفرینی با راه اندازی استخر پرورش ماهی خاویار در خانه”]
[irp posts=”491″ name=”ایده پرورش ماهیان گرمابی”]
[irp posts=”1022″ name=”آموزش پرورش میل ورم در خانه”]
[irp posts=”932″ name=”مجتمع کشت و صنعت مجید آباد”]

امروز نزدیک به 100 مرکز پرورش ماهی خاویاری در کشور وجود دارد.
نه تنها در استان های شمالی کشور بلکه در:
- قم
- مرکزی
- فارش
- کرمانشان
- آذربایجان
هم این مروارید ها پرورش داده می شود.
حالا استان های کم آب تری چون :
- هرمزگان
- یزد
- خوزستان
با زایش آب به این عرصه پیوسته اند.
برای اینکه بتوانیم 1 تن خاویار در سال تولید کنیم باید 1000 لیتر آب در ثانیه وارد مجموعه کنیم.

با این سیستمی که به کار گرفته ایم در هر ثانیه 20-25 لیتر آب وارد سیستم می کنیم.
خاویار را که حالا بعد از 17 سال پرورش می توان آن ها را مروارید کویر نامید، مسیر قم-مازندران را طی می کنند تا در کنار خاویار شهرهای شمالی کشور بعد از بسته بندی گوشت و خاویارش راهی بازارهای جهانی شود.
3 تن خاویار پرورشی در سال گذشته تولید شد، بخشی به کشورهای مختلف صادر شد. کشورهایی چون :
- آمریکای شمالی
- اروپا
- کشورهای جنوب شرقی آسیا
- کشورهای آسیای دور
- کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس
مشاهده ویدیوی کارآفرینی با پرورش ماهی خاویار
گردآوری و تدوین: آکادمی کسب و کار تک ایده
معرفی منابع علمی جهت پرورش و فراوری خاویار
عنوان و نام پديدآور : خاویار پرورشی (تولید، فرآوری، بازار)/ مولف محمود اسداللهی.
مشخصات نشر : بابل: کارپی، ۱۳۹۹.
شابک : 978-600-6913-55-1
موضوع : خاویار
موضوع : Caviar
عنوان: خاویار چیست و چگونه به دست میآید و برای بازاریابی آن چه باید کرد؟/ منصور محمودنژاد
مشخصات نشر: تهران: موسسه فرهنگی انتشاراتی اصلانی، ۱۳۸۱
من می خواستم اولین تجربه خوراکی دریاییم رو در مورد مصرف خاویار داشته باشم
این بود که طی تحقیقات لازم به شرکت خاویار ایران سفارش دادم و در یک چشم به هم زدن به دستم رسید و خیلی راحت سرو کردم بله درست حدس زده بودم طعم واقعا عالی و با کیفیتی داشت و من یکی از مشتریان پر و پاقرص این شرکت و خاویارش شدم
اگه دوست دارین شما هم تجربه کنید آدرس شرکتشون :
http://www.khaviarco.ir
09104301218