انگور برزیلی

انگور برزیلی میوه ای شگفت انگیز برای راه اندازی کسب و کار

انگور برزیلی (Brazilian grape) یا جابوتیکابا (Jabuticaba) با نام علمی Plinia cauliflora شناخته می شود.

در ادامه معرفی ایده های کسب و کارهای جدید در گروه میوه های کمیاب و گران قیمت در ایران در این پست از وبسایت آکادمی کسب و کار تک ایده به معرفی درخت انگور برزیلی می پردازیم.

در ایران نهال و بذر این گیاه به فروش می رسد و علاقه مندان به راه اندازی کسب و کار در زمینه کشاورزی می توانند این ایده را نیز مد نظر داشته باشند.

به علت کمیاب بودن این درخت و میوه های آن در ایران افرادی که وارد این کسب و کار شوند و در زمینه تولید موفق عمل کنند می توانند به سود سرشاری دست پیدا کنند.

میوه انگور برزیلی

میوه انگور برزیلی به طور مستقیم بر روی تنه و همچنین شاخه این گیاه رشد می‌کند و شباهت ظاهری به انگور دارد و دارای طعمی دلچسب است.

رنگ این میوه سیاه مایل به ارغوانی است و گوشت داخل آن سفید و ژله مانند می باشد. پوستی ضخیم دارد و داخل گوشت آن از تعدادی هسته تشکیل شده که طعمی تلخ دارد و هر کدام از این دانه ها یک بذر محسوب می شود.

عمر مفید انگور برزیلی بسیار کوتاه و در حدود 3 تا 4 روز پس از برداشت است و لازم است سریع در بازار به فروش برسد. این عمر مفید خیلی کوتاه سبب شده دسترسی به این میوه در مناطق دور از محل تولید بسیار سخت باشد.

 درخت جابوتیکابا

درخت انگور برزیلی حداقل سالی دوبار گل می‌دهد و به آهستگی رشد می کند و ممکن است حتی تا 10 سال زمان به ثمر رسیدن آن به طور بینجامد اما اگر از نهال های اصلاح نژاد شده استفاده شود معمولا ظرف 4 الی 5 سال شاهد میوه دهی این درخت خواهید بود. ارتفاع این گیاه به 14 متر هم می‌رسد.

درخت انگور برزیلی (جابوتیکابا)

درخت جابوتیکابا همیشه سبز بوده و در نواحی نیمه گرمسیری و دارای خاک کمی اسیدی بهتر رشد می کند اما در سرمای کم و خاک های قلیایی نیز می تواند رشد کند.

خواص جابوتیکابا

انگور برزیلی سرشار از ویتامین C و انواع مواد معدنی ضروری برای بدن نظیر آهن، کلسیم، فسفر و همچنین مقادیر کمتر از تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین(اسید نیکوتینیک) است و در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.

به علت وجود انواع ترکیبات ضد سرطانی در این میوه از آن به عنوان پیشگیری کننده از سرطان و کمک کننده به بهبود انواع سرطان ها یاد می شود.

غرغره کردن جوشانده پوست خشک انگور برزیلی می تواند به رفع گلودرد و تسلی التهاب لوزه ها کمک کند.  مصرف مداوم این جوشانده می تواند علاجی برای اسهال و مشکلات تنفسی مثل آسم و خلط خونین باشد.

مصرف این میوه در دوران بارداری می تواند به بهبود رشد و سلامت جنین کمک زیادی بکند.

انگور برزیلی به علت وجود انواع ترکیبات آنتی اکسیدان خاصیت ضدالتهابی قوی دارد و مصرف منظم آن ممکن است برای درمان و همچنین جلوگیری از طیف گسترده حالت های التهابی مفید باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 11 =